presentation.

Camilla tyckte att vi skulle ha en presentation och det är ingen dum idé hon gjorde en så fin så då får väl jag göra det också då.

Jag heter Gabrielle och är 18 år, kommer från sverige och elfenbenskusten. Mamma är svensk och pappa afrikan haha, därav min hudfärg ibland kan folk tycka att det är konstigt att jag har vita kusiner? men de vet inte att min mor är svensk haha. Jag bor i Bandhagen (stockholm) med min mamma, pappa, lillasyster (går under mäd i bloggen) samt min katt sixten och hunden enzo. Jag går i ettan på kistagymnasium inriktning bygg. Vet inte direkt mer vad jag ska säga haha, jag har ju inte barn och sånt ännu men jag älskar att umgås med min familj/släkt det är typ det bästa jag vet samt min bästavän melina. Utöver det gör jag väl som alla andra i min ålder så det finns egentligen inget speciellt att berätta. Men lite fick ni veta ändå.  

Nu är det generation fett på tv och det får man ju bara inte missa!!! gå ner i vikt av att äta fett sureballabacon om det ändå vore så lätt HAHA. Juste läste i häntextra att ett av brittans giftemål varade i 55 timmar?! bortkastade pengar? hellyeah. Gullemamma sitter och ser på paradisehotel på datan, grym mamma jag har alltså. hörs snart vänner! puss/ g


Kommentarer
Postat av: h a i d i s -

SV: hihi okay! :'D jo det gick bra!

2009-12-17 @ 23:01:17
URL: http://haidis.se/
Postat av: JESSICA LH

God kväll, allting bra med dig? :)

2009-12-17 @ 23:02:30
URL: http://jjessicita.blogg.se/
Postat av: Gabrielle

Vad kul att du tyckte det :D

2009-12-17 @ 23:53:57
URL: http://myblacksista.blogg.se/
Postat av: Gabrielle

Hej! Jo det rullar på trött efter kryssningen bara. själv då? :)

2009-12-17 @ 23:54:41
URL: http://myblacksista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0