Gott nytt år till er alla!!

Jag kommer nog inte ha tid att blogga så mkt idag, konstigt va ?!
Nej men det är full fart här hemma ska laga nyårsmat strax och sen e det väl dax att piffa upp sig lite ;)
Va på Ica Maxi nyss o handla sånt jag glömde igår, för visst e det typiskt man gömmer fan alltid ngt!!! Arrrhh...
Och fan i helvete va mkt FOLK det va!!
Handlar alla i sista minuten eller??

Jag hoppas att ni alla kommer att få en riktigt mysgig o rolig kväll/ natt ;)
Och jag önskar er alla ETT GOTT NYTT ÅR!!

Ta hand om er nu så hörs vi av nästa år :)

Peace and love / Camilla


Smällare o raketer...

Alltså jag hopppas verkligen att folk i år tar hänsyn och har respekt för raketer o smällare på nyårs afton, varje år får man läsa om allt hemskt som har hänt pga detta smällande.
Föräldrar därute, jag hoppas att ni tänker på dom eventuella konsekvenserna raketer o smällare kan gör.
VA MED ERT BARN NÄR DOM SMÄLLER!!!!
Ni kommer att ångra er väldigt mkt annars...

Vad ska ni göra på nyår??
Själv ska jag fira med familjen, lille syrran o bäst vännen en lugn nyårsafton blir det iår, vilket jag uppskattar det är alltid full fart annars här hemma :)

So long babes!! / Camilla

Usher - Nice and Slow

Surt idag men livet går vidare.

Nu är melina på väg hit hon jag mamma och mäd kankse också vet inte ska se på flickan som lekte med elden. Nu vill jag gå och köpa ostbågar kanske jag gör det höhö. / gabrielle


Godmorgon

Shoollululu!!!

Jag är SÅ nervös!!! hoho kan knappt andas...
nu ska jag FÖRSKÖKA få i mig frukost sen kommer Camille och Camilla över. Camille fixa lamporna igår and im so happy!!!!!!!!!! dock blir jag inte lika glad när mäd betsämmer sig för att flytta in sitt smink i badrummet igen.. Tar ju 100 år för henne haha. Nej nu har jag super stressigt här skulle bara hälsa lite ;) pusshej! / Gabrielle

han betalar allt, toppen..

Shoo katt!

Människor som skickar sms till mig på spanska kan ju inte vara riktigt kloka? Haha jag kan ju knapps svenska liksom synd men sant. Engelska förstår jag helt och pratar när jag vågar. En gång kom jag fram till att när både jag och melina har druckit så kan vi börja snacka engelska med varandra varför vet jag faktiskt inte, vi kankse tror oss att vi är lite speciella då. HAHAha kul nyår om vi drar runt och snackar engelska och Pussie som knappt förstår omg.

Nu på kvällen drog jag till affären och köpte en ben&jerry åt den när jag kollade på mitt framtida yrke svenska hollywood fruar thats what im gonna be when i grow up! HAhahaha men jag hatar den där jävla anna anka? kan inte hon bara dra åt helvete, samt anna nicol? idiot fanskap. Men maria är ju sten rolig. Haha skrattar varje gång jag ser henne. Hon skulle kunna få ha ett eget program!! "han betalar allt,toppen" det bästa hon sa i hela serien.

Peaceout/ Gabrielle

smart gjort!

Min dotter försöker ordna mat o vatten till vår lilla vovvsing...det går ju sådär kan jag tala om. Vatten skålen hällde hon på golvet, den va dock menat att tömmas i handfatet men hon missade ett par mm...Hmmm.
Skålen e överfylld kan man ju lugn säga så nu har hunden mat för en vecka framlagd ...typ ;)
Och hon fyllde på skålen med en tesked i taget ska tilläggas hahaha så det tog ett tag att fylla skålen..
Nej nu ska jag sussa kudden jag e såå trött...

Sov sött där ute! / Camilla

Nelly feat Ciara-Step On My Jays



Jag förstår honom helt och hållet!!!!! Skor är heliga, man behandlar dom inte hur som helst. KEEP IT CLEAN!!! / Gabrielle

blä

Allaså jag håller på att dö i detta jävla hus!!!!
det är ju för i helvete spöken överallt, har vart hemma själv idag tror knappast att jag gör om det alltså, låter som attd et är någon som drar med saker på glvet på övervåningen och har sig sånt pallar gabrielle inte. Så jag drog ut på en promenad med hunden för att tiden skulle gå fortare tills mamma skulle komma hem. Så öppnar jag yttedörren och så hör jag hur någon håller på uppe så jag smäller igen den igen för att ringa mamma och fråga om hon är hemma, så öppnas dörren och ut kommer MAMMA hahahha, fegis man är va? usch i hate my home now.

Jag har gjort om lite i bloggen tröttnade på den andra vi såg ju så avlånga ut bananface liksom haha. Hoppas camilla också gillar den hon har ju godkänt fotot nu så det får man väl hoppas. Ska läsa lite i min teori bok nu jag säger bara det lyckos er som redan har körkotet avklarat!!!

Peaceout/ gabrielle

Shit...

Snart är det år 2010... Helvete vad det har gått fort!!
Jag har bestämt mig för att stänga årets bok, och öppna upp en helt ny bok, lämna allt gammalt bakom mig, glömma alla bekymmer och helt enkelt göra sånt som man inte e van vid att jag gör.
Jag kommer att bli en självständigare person som kommer att säga ifrån när det gäller, det funkar inte from 2010 att komma springandes till mig längre :)
jag kommer ihåg dom som har ställt upp för mig det är ER jag kommer att finnas här för , inte till såndana personer som bara kommer så fort dom vill ha ngt.

Lite bilder kommer här från julafton , som nog va den bästa julen vi haft på länge! Eller håller ni med ;)

Tomten hade minsann lagt ngt i julstrumpan på morgonen :)

Jag o min älskling Gabriel i kyrkan, dit går vi varje högtid.
Till den Syriansk ortodoxa kyrkan.

Fixar julmaten :)

Jag o med lilla sessan Nisha och lille syrran :)

Me and my husband.. I love you!

Glad tjej äter pepparkaka ;)

Jag o Nisha igen, hon fick denna pjyamas i julklapp så den åkte genast på !!
Jag o min älskade pappa!

Väldigt glad blev Alsion när hon fick Britney Spears parfym i julklapp...

Snälla barn hade vi för tomten kom :)

George fick oxå en lukta gott julklapp :)

Nu ska jag ner o glo på tv, måsta natta barnen strax! / Camilla

Bild



Alla brudar på julafton, huset fullt haha. Vi plus fem killar! Från vänster: Ulrika, Min mor, Mäd med Nisha i knät, Camilla, Jag med Alison i knät. / gabrielle.


snabbt

hejhej!

Nu håller jag på att laga middag åt den käre familjen som är på väg idag blir det mackaroner med ostsås som de brukar få ingen skillnad där inte. nej nu är de här hörs sen pusshej/g

Flo-Rida ft Ne-Yo - Be on you

Godmorgon på er.. Jag skulle vakna vid nio egentligen men jag fick aldrig nog av sömnen liksom. Så hoppade katten upp i sängen också jag hatar när han gör så, fan han river ju mig i fötterna så jag lägger mig typ längst ut haha. Har lärt mig att det ger tur att sova med katter i sängen så man vill ju inte direkt kasta ner honom heller haha. Idag är det -6 grader vad fan hände? igår va typ snön på väg bort och nu kommer allt vara isigt!!! snacka att jag kommer halka alltså. Har faktiskt inte gjort det iår. Haha jag klagar inte... Nu ska jag sätta mig att plugga, Camille och Camilla kommer idag hon ska förhöra mig sen ska Camille göra något med lamporna tror jag. Eller jag vet inte har fått för mig det iaf? Whatever vi får väl se om vi hittar honom uppe i taket eller inte. / gabrielle



godnatt

Nu blir det att se på små människor i stor värld eller vad det heter sen blir det bädden för min del! godnatt på er/ gabrielle

nya skor

Shoo!!

Nu är jag hemma igen fan vad mycket folk det har vart här hemma idag som har rullat in och ut här, först på förmiddagen kom min farbror och hälsade på käka pepparkakor som en galning och drack kaffe haha. När han skulle åka kom Camilla hennes man och de två äldsta barnen Camilla förhörde mig på tre kapitel i boken och det klarade jag riktigt bra tycker jag, im good!!! När de skulle åka hem kom kusinen som somnade igår haha vi satt här snacka lite och hade det trevligt. Nu på kvällen har jag och melina vart i skärholmen och jag kom hem med ett par skor :D me love skor alltså får aldrig noooog!!!



mina nya klackar (:

Och nyårsplanerna flyter på som fan alltså känns så jäkla skönt nu har vi tre planer så det är liksom bara välja och vraka utav bara helvete. Känns super!! nu ska jag se om det är något på tv samt gå in mina skor och vänta på mitt samtal. PUSS!!/ gabrielle

Timbaland feat Justin Timberlake, Carry out


Dom lyckas jämn! Fy va den här låten e skön!! / Camilla

Timbaland feat Nelly Furtado


Den här e såå bra!! /Camilla

Hello everbody out there!

Nu har man pluggat klart för idag enligt mig :)
 Förhörde Gabby på halva teori boken idag  och that girl now how 2 work it! Hon kunde svaren utan o innan!!
You go girly!
Hon är super duktig detta kommer att gå galant för damen :)
Ska försöka få min änglar att sova nu hahaha det är som när trollmor har lagt sina 11 små troll o bundit fast dom i svansen :)
 Fast i mitt fall e det 4 små troll och vad jag binder fast dom i vet jag inte, måste hitt på ngt :D

Sov sött nu Sweden!  / Camilla


stress

farbror på väg kusin på väg sen tror den andra filur kusinen på väg, och gabrielle hon har inte ens hoppat in i duschen ännu. Lyckat? hellno../ g


Taio Cruz Break Your Heart

OMG döda mig!!!! har inte sovit något alls inatt för att jag har vart så in i helvetes jävla rädd. Sen när jag väl somnade så var jag tvungen att gå upp klockan nio för att följa med mamma till systemet. Medans hon var där inne var jag och kolla på skor men jag hittade inga. Jag måste ha nya skor till nyår min 1000 par andra duger tyvärr inte haha. Idag kommer Camilla över för att förhöra mig DUNDUNDUNDUN!!! jag hatar att bli förhörd fan. Men jag hoppas att jag får gondkänt av sockertoppen! Nu ska jag skutta in i duschen sen är det jag som sätter mig och pluggar. Frukost lär det bli någongång också, tycker det är så jävla äckligt att äta frukost precis när man har vaknat är ju färdig på att spy alltså!! peaceout/Gabrielle


Goder morgon!

Man är alltså vaken nu, har varit det sedan kl 07.20!! Jobbigt värre alltså, men men mina små skulle ju till dagis... Och själv ska jag plugga,  nu måste jag fan göra det har slappat ett bra tag!!
Och den här boken ska var klar v3 så nu har jag lite att stå i!
Senare idag ska jag till Gabby och kolla så hon har pluggat ordetligt inför sitt teori prov som snart står på tapeten :) Så läxförhör gäller för den damen idag ;)

Ha det toppen allihopa! Hejdå... for now! /  Camilla

always late..

När en afrikan säger att han ska komma om en timme lita ALDRIG på det för han dycker upp om tre, om en afrikan säger att han kommer om 45 minuter lita inte på det heller för att han kommer om ungefär en och en halv timme, när en afrikan påstår att han ska komma och se på film lita int epå det heller trots att det var han som bjöd in sig själv, för då har den lilla afrikanskapojken somnat hemma. HAHAHHA hur vet jag detta? har släkten full av BARA försenade afrikaner, ibland är jag en av dom.. / gabrielle

lista

Iväntan på att min kusin ska komma får ni en lista hahah mongo!! / g

Namn: Liby Marie-Gabrielle Appelgren Obrou
Ålder: 18 år
Ursprung: Sverige och Elfenbenskusten
Nämn något som gjorde dig glad igår: det kommer väl inte moi ihåg
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt parkerad framför datorn
Det sista du sa högt: JAG?!
Det senaste någon sa till dig: det här borde du kunna kvalificerat struntprat.
Vad har du druckit idag: vatten och saft
Vad var det senaste du åt: mat från grillen
Vad var det senaste du köpte: Klänningen till julafton i think
Vad är det för färg på din ytterdörr: gråblå
Vad är det för väder hos dig nu: iskallt+snöö
Godaste glassmaken: Beror på om det är sommar eller vinter?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: i dont know?
Sover du tungt: tydligen så gör jag ju det
Drömmer du mardrömmar: händer inte ofta
Trivs du med ditt jobb: jag jobbar inte
Favoritklädsel: leggings och något uppe är ju rätt bra haha
Vad ser du om du tittar till höger: ut genom fönstret till bommarna.
Vad gör dig glad just nu: Mitt prilliga humör.
Vad ska du göra härnäst: Fortsätta svara på frågona kanske?
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: prillyprilly
Hur många kuddar sover du med: 2 stora och 5 små.
Morgon eller nattmänniska: HAHA morgon
Vad är viktigast för dig: to live my life.
Är du kittlig: OM jag är
Snarkar du: sometimes haha
Stjärntecken: kräftan
Stökigt eller välstädat: städat, behöver dock inte vara väl.

im sick...



Vad sägs om detta? vavavav? snacka om att jag är trött på sverige och bara vill utomlands!! GUUUUUD kan jag inte få åka utomlands nu? jag tror att jag har fått utomlandsnoja.. /gabrielle


Sing it..

Va på Rusta med min dotter, som för övrigt är en bra affär med billiga prislappar i love it! Däremot e den förbaskat tråkig affär att gå runt i!
Min dotter hittade Sing it för playstation 3, för 299 kr!! med 2 st mikrofoner o 1 st spel!  det är BILLIGT!! Fan dom tar ju typ 600-700 kr på ONOFF och dom resterande medie affärerna.. Vilket RÅN egentligen!
Så nu e hon iallafall super duper lycklig!! och nu kan vi sju nga kareoke här hemma!! Tänk er på sommaren när man druckit lite goda drinkar ( vilket jag aldrig gör, får väl börja nu hahaha) och så samlar man ihop lite goda vänner o sjuner järnet så hela jävla gården hör oss !! Det vore ngt det :)

Här sjungs det för fulla munnar!! Dom e såå söta eller hur?
Kolla in min minsting på bordet hahaha...

Nu har jag färgat håret på store syrran o som hon sa så e jag den bästa på att färga hår :)

Peace out! / Camilla

filmkväll!

Hejhej!

nu är jag på mycket bättre humör haha. Ja prodject runway hjälpte kan jag ju säga, och de som har börjat med att visa modellernas tävling är ju bara bäst. Har aldrig tänkt på att de faktiskt kan prata blev helt paff när de öppnade käften haha. Min kusin är på sin väg till mig han ville komma och umgås, och se på film så det får han väl göra om han vill var ju ändå klar med plugget liksom. Han skulle bara hem och byta om först? så vi får väl se när han dyker upp. Och när jag somnar ikväll lär väl visa sig, först ska han gå hem då men sen? jag är livrädd i mitt rum skiter ju förihelvete på mig av att sova där.. /gabrielle.



Bästa filmen ever!! det lär bli den vi ser på tonight, har ni sett den?

dåligthurmörfuck

BAAAAAAAAAAAJS!!!!!!!!! plugga är SÅ inte min grej det kommer aldrig att vara det och kommer aldrig att bli!!! när ska världen bli så perfekt att man bara kan sätta ett litet kort i hjärnan med det man behöver veta inför ett prov sen kan man bara allt sådär?! skit också ett sådant ska uppfinnas må jag säga!!! Ska bli så skönt när detta är över så man kan leva lite haha. Och jag vill SÅ åka utomland!! bäääää utbrått alltså....



här hade man iaf ett leende på läpparna det kan jag ju säga är gone by the wind now.. Men det flyger väl tillbaka om ungefär 45 minuter för då är det prodject runway och det får man ju såå bara inte missa! den där idioten åkte ju ut föraa veckan vad hette han? kommer inte ihåg men förfan kunde inte han bara åkt ut från första början tjockskalle var han ju. Humöret är just nu inte på topp! ber om ursäkt för det!!/ gabrielle

Boring!

Jag har sååå tråkigt idag! Tänkte gå o åka skridskor med barnen men dom sumpade den chansen när dom slutade lyssna o blev uppkäftiga, härliga trotsåldern :(
Så istället sitter man nu hemma o hade precis lite gäster av grannarna mina :)
Vad gör ni idag? Har ni någon ide vad vi kan göra, för jag är en människa som  hatar att inte har något att göra!

Tingeling!  / Camilla


shoo

Godmorgon!!

vaknade precis idag blir det plugg plugg plugg, så tråkigt på lovet! men egentligen vill jag inte ens ha lov tycker skolan kan börja nu, visst det kanske låter sjukt men detta lov suuuuuger! Men nyårsafton kommer bli great haha. Drömmde världens konstigaste dröm inatt, så jag kasta mig över drömboken, tänk att en sån konstig och lång dröm betydde att jag tänker för mycket på mitt utseende? haha det var ju inte så farligt. Ni har inte glömt att om ni vill tyder vi era drömmar här i bloggen också va?, Camilla är bäst på sånt! Nu ska jag klä på mig sen blir det frukost. Förlåt att jag inte skriver så mycket nuförtiden och inte heller om så intressanta saker men jag har FÖR mycket att plugga men jag kommer tillbaka i promise ;) haha, Ha en trevlig dag! / gabrielle



peeeeeace&loooooove!

julklappar.

just nu sitter jag och pratar med melina i luren vi planerar in för nyåret, vad ska man ha på sig? vad ska man ha på fötterna? och vad ska man dricka? fuck allt måste planeras haha. Nej nu ska jag sova men tänkte lägga upp bilderna på julklapparna jag fick :) Godnatt!! puss/ gabrielle



Skorna fick jag av min lillasyster.
Egowoman fick jag av mamma och pappa.
Drömboken fick jag av Camille Camilla och barnen.
Perfymen fick jag av men farbror och hans fru.
Badrocken fick jag av mamma och pappa.
filmen baksmällan fick jag av ulrika
Röda skinnhandskar fick jag av mamma och pappa.
Perfymen fick jag av Christian och lorine.
Kakelplatta med mitt namn på fick jag av alison.



Det fina korset som Camille har gjort till mig!!! blev så glad så jag börja gråta haha.


Busy day 2 day..

Idag har jag varit på bio med mina barn, vi va o såg Alvin o gänget 2, den va bra o det tyckte barnen m :)

Sedan åkte vi iväg o önskade god fortsättning till övrig släkt o vänner som vi ej träffade igår.

Så vi åkte hemifrån kl 11.30 och kom hem allldeles nyss så idag har det varit en busy day!!

Men det ör oxå skönt att få komma hemifrån ibland, det kan bli så låång tråkigt att bara vara hemma o typ glo på tv hela dagen eller va tycker ni??

Vad gör folk egentligen för att få dagarna att gå? Vad gör ni?

Mellandagsrean har ju börjat nu, men jag har aldrig varit ett stort fan av att trängas o stå en evighet i köer , nej jag tycker det e as jobbigt o så svettas alla o så måste man själv stå där o stå ut med andras kroppslukt, NO THANKS! Thats nasty...

Ha en fortsatt trevlig kväll nu allesammans!! / Camilla


hej

Godmorgon!! jag vaknade precis haha satt och prata men melina halva natten haha. Nu är min nyår planerad såååååååååååååååå skönt!! ska plugga nu och sen ska jag fota mina julklappar så ni får se (: puss/gabrielle

old story

Ett inlägg jag hitta från min första blogg, fick mig att tänka lite. Det som pågick under den tiden fick mig att bli till den sten jag är idag, läskigt men sant! / gabrielle.

kan fan inte sova fattar inte vad det är med mig längre.. kankse inte är van vid huset vad vet jag.
 FAAAAAAAAN jag kanske nyss gjorde en jävligt dum grej..

Jag har typ som byggt upp en mur, en mur som ingen kan riva den är runt mig och det är jävligt svårt att ta sig in. Det är bara människor jag litar på som är innanför den, för dig kanske det låter konstigt men för mig är det vardag. men nu kan jag ha gjort en grej som fick muren att rasa lite grann saker och ting som jag har lagt bakom mig, men bara för att jag just nu har så jävla tråkigt var jag tvungen att utmana ödet för att se vart det tog mig. man lär sig av misstag finns det ju dom som säger, och jag hoppas verkligen att jag gjorde det.

det finns människor i världen som är så äckligt falska de tror att de kan leka sina lekar och de personer som de annser som "svagare" spelar dom ut så jävla mycket. Det är oftast dessa människor som är svagare än du. Det är så man ska inte lita på någon, den som hjälper den ska du hjälpa men den som utnyttjar ska du kasta åt helvete. det är inte alltid lätt men det hjälper mycket.

på de senaste åren har jag lärt mig mycket, och om jag ska vara ärlig så hade jag aldrig lärt mig det jag vet idag om jag själv aldrig hade gått igenom det, det är synd men sant.

jag är så jävla irriterad på folk som tror sig vara bättre än alla andra. dra åt helvete för fan, sitt inte och kritesera andras liv när ditt eget inte är bättre. glöm inte det blir vad man gör det till.

En gång i tiden var jag väldigt osäker på mig själv var rädd för att träffa nytt folk, jag litade på alla trodde inte att det fanns onda människor. på den tiden var jag jävligt dum jag var så dum att jag blir irriterad när jag tänker att det engång i tiden var jag. Nu är jag självsäker jag bryr mig inte om någonting du kan sitta och snacka så jävla mysket skit du vill jag bryr mig inte. fan jag har annat att bry mig om, tex de människor som är vettiga i mina ögon. Jag har min familj/vänner/släktingar jag behöver inte ha några fler jag vet vilka jag kan lita på och jag vet vilka som är falska mot mig, du som är falsk tro inte att du spelar smart vad vet du jag kan vara 100 gånger värre än du? men du är så jävla dum så du vet inte ens om det!

min kusin sa en gång en jäävligt smart grej men då var jag så liten så jag fatta inte ens vad han menade " jag har hälldre några vänner som jag kan lita på, än att ha många och inte kunna lita på ngn alls" och det är sant, säg mig hur ska du klara dig när du inte har ngn att lita på?


Godjul på er!!

Igår var det julafton, som camilla redan har berättat om efetrsom vi firade den tillsammans hemma hos henne. Som sagt mycket trevligare än vanligt med tanke på att det satt ingen där helt prutt full och somna i soffan, samt de två matglada! HahHAHAH elak jag är but thats true! Igår grät jag faktiskt första gången på julafton man gör det men någondag måste väl vara den första. Ni vet korset som Camilla visa upp här i bloggen som hennes man hade gjort? Han hade gjort ett likadant till mig! Bara tanken på att han hade setat hemma och gjort den till mig fick mig att gråta, vet inte vart tårarna kom ifrån men jag blev så jäkla glad. PLUS att han hade precis blivit klar med den ungefär tjugo minuter innan jag kom. Så den ska jag sätta upp ovanför sängen. Men först ska jag möblera om tror jag. Men bild på korset kommer imorgon (:

Julafton är en dag alla firar men på så många olika sätt. När jag pratar med folk hur dom firar jul är det helt tvärt om. När man tänker på hur jag firade när jag var liten och nu är det som dag och natt. När jag var liten var det oftast bara jag mamma mäd pappa (om han var hemma) samt min morbror. Sen för några år sedan så började vi fira med Camilla och alla andra och nu är det verkligen fullt hus på julafton. Eftersom min pappa firar jul den 25 så hade vi för det mesta två julaftonar den 24 med mammas sida och 25 med pappas. Så jag fick faktiskt äran att se tomten två dagar i rad, om han kom haha.

Jag tycker att jul afton är en skit bra dag och jag tycker att den är jättemysig MEN  det är inte samma sak nu som när man var liten, det är som en helt vanlig dag. Men fortfarande mysig. Jag tycker fortfarande om julen men man är inte lika spänd längre, fast julklappar vill man ju alltid ha. Jag tycker det är skit roligt och se hur glada barnen blir när de får sina klappar, haha Gabriel var jätte söt gick och tacka för packeten innan han hade öppnat dom, och nana var först livrädd för tomtarna sen när hon insåg att hon fick packet från dom stog hon och skrek i soffan att hon ville ha mera. Sånt är kul. Och jag började gråta.. och Camilla fick det på film lyckat? haha mäd började också gråta frö hon fick alla twilight böckerna av Camille och Camilla på engelska så då satt vi där och böla båda två haha.

I love my white family, de är fan bäst!!!

Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en sådan trevlig jul!! Puss/ gabrielle


GOD JUL O GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLIHOPA!!

Jag hoppas att ni alla har haft en underbar jul, jag har iallafall haft det big time!
På julafton firade vi en vanlig svensk traditonell julafton, men trevigt sällskap som bestod av : Min älskade far, min faster, min farbror, mina kusiner Gabby o Madde ( mfprincess.blogg.se ) och minälskade syster Ulrika och naturligtvis mina barn o min man och förbaskat god mat !!
sen vart det lite fika o tomten kom, faktiskt 2 tomtar :) ( min äldsta son o dotter ), när julklapparna va utdelade så va det dax för lite gott vin och ostbricka med diverse kex... mums ...
På vår julafton blir aldrig någon på lyset o det e såå skönt, men tanke på ens egna barndom så älskar jag när folk kan dricka m måtta!!
Sent blev det oxå tror sällskapet åkte runt kl 00.30 det här var nog den trevligaste julen jag varit med om !!
Alla va glada och ingen stress...sånt diggar jag!
Idag va det dax för mina barns o min mans jul dom är ortodoxa o firar faktiskt på RÄTT dag, den 25/12, vi började dagen med ett besök i kyrkan där jag köpte BIBELN jag esååå lycklig nu! Min Bibel brann ju upp när vårt hus brann så det har tagit mig 2 år att hitta den svenska Bibeln för ni ska ju inte tro att den går att få tag på i tex Akademiska bokhandeln,  men den syrianska ortodoxa kyrkan hade den så nu e jag GLAD!!
Hur som helst så blev det jätte god mat sen o trevligt sällskap naturligtvis idag med!
Mina svägerskor med familj kom och min svåger samt mina sk bonus barn ( det är min svågers 2 barn , men jag tar dom som mina egna för jag har tagit hand om dom sen barnsben) tomten kommer ju oxå denna dag så det blev 2 stycken tomtar idag med fast då va det min svåger o min svägerskas yngsta dotter ;)

Vilken lyx egentligen , mina barn har 2 JULAR, 2 dagar i rad!!
Varför hade man själv inte det??!!

Hur har er jul varit o hur firar ni den ??!

God jul på er alla!! / Camilla


OMG jag har gjort en lista...

Hahah titta in i amandosh blogg, och kände att jag var bara SÅ tvungen att göra denna lista innan  jag börja städa haha. so lets do it/ gabrielle

1. är du kär? - nope
2. har du snusat? - JA! aldrig igen sofia.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nope
4. har du legat i sängen brevid en kille? - yes
5. har du blivit dumpad? - nope
6. har du blivit slagen allvarligt? - nope
7. tar du droger? - nope
9. har du pussat en kille? - yes
10. hatar du någon? - horungar finns det överallt! så JA haha.
11. älskar du någon? - absolut
12. har några av dina vänner svikit dig? - Ja, men då är de heller inte riktiga vänner.
13. har du djur? - hellyeah
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - yes
15. hatar du dig själv? - nej det gör jag inte
16. gillar du orange? -
beror på på vad?
17. har du haft oskyddat sex? - nope
18. har du nån sjukdom? - nope
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - jag skämmer aldrig ut mig, haha
20. har du en gris? - det ända djuret jag inte har..
21. har du en plattång? - yes
22. har du en bror? - beror på hur man ser på saken, men ja.
23. har du sjukt bra humor? - ja det har jag faktiskt.
24. har du mörkt hår? - yes
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - med musik, ja
26. tycker du om hästar? - aldrig i livet
27. har du en hund? - Japp det har jag
28. har du skilda föräldrar? - nope
29. har du gått på simskola? - haha ja
30. har du sagt bög till en kille? - för många gånger.
31. har du sagt fitta till en tjej? - det har väl hänt
32. har du fuskat? - eeh ja?
33. har du en teve på ditt rum? - yes
34. har du lunar? - never
35. har du MSN? - yes
36. har du en syster? - det har jag verkligen.
37. har du bruna ögon? - brun/svarta svårt att säga.
38. gillar du att fota? - sometimes
39. har du sett dig själv brinna? - nope
40. hjälper du dina vänner? - absolut
41. gillar du tacos? - gabrielle gillar tacos
42. tycker du att du är söt? - JA!!!!
43. har du dansat? - tyvärr
44. har du spelat fotboll? - ja det har jag
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - vet inte kanske det.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får?- varför skulle jag det?!
47. har du ätit sniglar? - skulle aldrig hända.
48. äger du en locktång? - min syster gör
49. gillar du att tugga tuggummi? - inte helt fel
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - yes
51. gillar du kläder? - YES!!
52. hatar du falska vänner? - äger inga sådana haha
53. gillar du att räkna matte? - nope
54. älskar du någon nu? - yes
55: har du gråtit inför en vän? - värsta lipsillen!!
56. kan du sjunga? - jajaja, gabbi kirrarbiffen
57. har du sett nån död? - nope
58. säger du vad du vill? - oftast
59. är du stor? - fet som fan
60. vad är ditt hela namn? - Liby Marie-Gabrielle Appelgren Obrou
61. kan du tala spanska ? - aldrig
62. är du kortare än 1.60? - nope
63. älskar du sommaren? - det funkar
64. älskar du vintern? - går bra det med
65. har du mer än 6 par strumpor ? - jag äger inga alls..
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - mycket roligare så
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - har väl hänt någongång
68. har du mer än 3 par jeans ? - absolut!
69. gillar du att städa? - med musik funkar allt
70. gillar du att sova länge? - sover tills jag vaknar, thats it
71. har du vart med om en olycka? - hoppas inte det.
72. är du förvirrad? - haha kommer och går
73. har du mer än 6 par byxor? - absolut!!
74. har du förlorat en vän? - till döden? nej
75. gillar du att shoppa? - om man vet vad man ska ha.
76. har du varit i paris? - bara på flygplatsen många gånger aldrig utanför.
77. gillar du spindlar? - aldrig i livet
78. klarar du dig själv? - Ja, till en viss del
79. kan du lagat mat? - Jag tycker det, haha
80. är du klantig? - inte ofta
81. har du foppatoffler? - hellno
82. har du mer än 20 låtar på din data? - JA?
83. sminkar du dig innan skolan? - beror på vad jag känner för, inget måste
84. har du träffat en kändis? - Japp
85. har du mer än 7 par skor? - JAJAJAJAJA!!!!!
86. har du busringt? -skoja inte att jag har
87. har du skällt på din bror? - tills jag inte våga mer haha
88. har du en vän som skiter i dig? - nej det har jag inte.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja det har jag
90. sover du med nått gosedjur? - nope
91. har du åkt nånstans utan att du får? - hände väl när man var yngre
92. vill du bara bort ibland? - yes i do
93. har du tältat? -
faktiskt så har jag det.
94. har du brännt dig? - yes
95. har du lekt med levande ljus ? - yes
96. har du lekt anden i glaset? - yes
97. skäms du ibland? - yes 
98. bor du i skåne? - never
99. gillar du hip hop/rap musik? - dör för, haha ja det gör jag.
100. har du tråkigt? - mycket mycket mycket!

förlåt!!

hejhej! hag vet inte riktigt vad jag ska säga, har inte skrivit så mycket idag dels har jag inte haft någon tid och dels händer det andra saker runt omkring som gör att man kanske helt enkelt inte har någon lust. Självklart vill jag ha kvar bloggen. Men det blev lite bortprioriterad idag. Thats it! så Camilla dont worry. Middagen igår blev as lyckad mycket mysig, kan inte påstå att jag var så inne i matlagningen men gott var det! Spelade olika "drick" spel och ´hade det trevligt! Idag har jag vart i stan och köpt kläder iför imorgon med Melina och Sofia, hade värsta paniken visste fan inte vad jag skulle ha på mig men nu har jag köpt mig en klänning. Den får ni se imorgon hela outfiten (: Vi var och bytta sofias kind stav och min anchor idag också, bra att sofia kom på det för nu är den i guld precis som jag ville ha den från första början. Haha har lurat på min kusin en anchor nu också. Tror hon ska ha en i tinningen och en bakom örat som jag.

Mitt förra smycke, man ser den inte så bra men den sitter där bakom örat. Den var liten och grön.

Smycket jag bytte till idag, den är mycket större och i guld. ME LIKE!!

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum sen ska jag bädda ner mig i bädden med mina teori böcker och plugga, så jag klarar av detta. Det finns ju faktískt folk som tror att jag kommer göra det även om jag tvivlar lite.. But i aint gonna let you down. / gabrielle


oh my god..

Märkte nu att varken jag eller Gabbi varit inne o skrivit ngt idag!! Sorry  för det :( Jag har haft fullt upp m julstöket,  nu bakar jag super goda bullar ...mums!!
Min bästaste bästaste vän e här o vi har en lill jul här hemma...det är en traditon vi själva infört, då dricker vi lite glögg, käkar pepparkakor och delar ut julklappar :)
Det är alltid lika mysigt!
Jag lägger upp lite bilder senare, hittar inte usb sladd jäveln ;)

Bye! / Camilla

Hello cute pies!

Herre min gud, nu tror jag fan att jag är klar med allt för denna jul, men varför känns det alltid som om att man har glömt ngt??!!
Klar är jag med jobbet hos min svåger oxå, så nu är det 100 % koncentration på julen istället!! TJOHO för det...
för det har varit stressigt ska jag säga er!
Jag är ju plattsättare och har en firma med behörighet om någon vill ha sitt badrum omgjort ;) Ha nu slänger jag ut reklam åt mig själv, men WTF det är väl tillåtet :)
Hemsida om ni vill se mina jobb är naggsab.com alla bilder ni ser är mitt arbete! Den är under uppdatering, kan vara bra o tillägga det ;)
Min svåger har en bygg firma och gör det mesta inom renovering hemsida för honom är juddobygg.se
e där nu har man gjort gratis reklam för honom oxå, haha kanske ska begära pengar för denna annons plats ;) Nej skämt o sido , han e skit duktig!

Vi har fått en fråga om jag o gabbi har denna blogg ihop och yes det har vi, vi är kusiner, så nu vet ni det :)
 Ha en trevlig kväll nu allesammans! / Camilla


im out

Nu är sofia och jimmy på väg hit de ska ju hämta upp mig, mina klädproblem är numera lösta skönt va? haha. är så jävla irriterad tunnelbanan går ju dyngnet runt på helgerna men vafan kan den inte se till att göra det på lovet också? ska det vara så jävla svårt? eller tycker de att stockholms ungdommar ska sitta hemma? på ena eller andra sättet tar jag mig väl hem får man hoppas. ha det bra/ gabrielle

tonight im gonna drink drink drink -
något jag alltid går runt och sjunger när jag ser framemot kvällen. i dont know why?

Julmiddag idag

Godmorgon! fan fan fan fan säger jag, min plan idag var att vakna klocka ett gjorde jag det nej? vakna kvart i tolv för att jag var kissnödig. Jag hatar när ens skönhetssömn ska behöva störas av något så idiotiskt som kiss. Anledningen till att jag ville vakna ett var för att jag lär vara uppe hela natten inatt och firajul HAHAHa det är ju idag jag och sofia ska laga julmiddag åt folket. Det ska bli såsåså kul! undrar bara om jag kanske har förlite dricka? vi får väl se det löser sig alltid på det ena eller andra sättet.

Igårkväll snackade jag med min farbror i telefonen ungefär en timma, och som vi skrattade alltså. Jag dog nästan så kul man kan ha åt en människa egentligen. Elakt att sitta och skratta åt folk men vem har inte gjort det liksom?
Det börjar bli brottom nu med min teori.. Stadstrafik och landsväg är klart och nu är det bara resten kvar som jag måste repetera.. så camilla kan förhöra mig, jag hoppas att det går bra, måste bara sätta mig ner och göra det. Satt och plugga till 2 inatt duktigt av mig tycker jag haha.

Nu måste jag ner och hämta frukost sedan ringa sofia och prata med henne dumbommen tryckte ju bort mig när jag ringde nyss hon kanske sover, sen vet jag heller inte vad jag ska ha på mig ikväll, hon sa något mysigt som leggings och linne? men det är väl rätt så basic sen har man något till. Vi får se hur jag gör, jag vill ha min kjol på mig idag.. fyfan det är alltid klädproblem alltså vad man än ska göra.. Juste de skulle komma och hämta upp mig också!!!! de hade jag glömt.. Ha en trevlig dag!! / gabrielle



Middag by sofia and me! någon som skulle våga äta? haha

Min dag

IM BACK!!! nu jävlar har jag vart i bredäng hela kvällen och så kul vi hade alltså.. Vi satt parkerade vid matbordet ända sen vi kom tills vi gick. Estelles lillasyster kom också emma. Min snälla kusin laga mat till oss också och nu vet ALLA att hon kom till sverige 1991 hon har bevis på det så våga påstå annat. Såg en nedrans hemsk bild på min pappa också och det värsta var att de var typ TVÅ år sedan så han har inte ens modet back in the days att skylla på. belive me jag ska kasta den där röda flugan alltså. Vårt möte gick ju då inte så bra tror inte att jag blev så mycket klokare, eller? ja vi får se hur det blir på nyår iaf. Och melina blev utbjuden av en riktig gentleman jag är SÅ avundsjuk! haha gumman då.. / gabrielle





Romeo sitter och ritar.



Den fina underbara helt lovely middagen haha



Estelle gör sig inte bra på foto, men mat kan hon ;)



Roger visar hur man öppnar en öl i elfenbenskusten, jag lovar det är bara där de gör precis på det viset svär alltså HAHAH omg



Det är hårt när man inte sett tomtebloss på tio år.. haha




hela gänget liksom..



Ofattbart!

Alltså Brittany Murphy e ju död?? Såg löpsedlarna tidigare idag glömde bara bort det i allt stök! Men fan i helvete oxå, jag tyckte hon va en kanon skådespelerka!! kommer att sakna henne jätte mkt, ett ljus till har slocknat i hollywood världen :(
Dom hade visst hittat henne i duschen medvetslös och att hon dött av en hjärtattack och kunde ej återupplivas...usch tragiskt för en sån ung männsika att få hjärtattack!!
Men det finns säkert ngt annat bakom det hela eller vad tror ni??
Hon hade ju känt sig dålig ett tag och mådde jätte dåligt på morgonen.
Hoppas hon får vila i frid iallafall, och hoppas hennes nära o kära klarar av denna bortgaång av sin fru, dotter mm...

Hur som helst så blev håret perfekt! Och julbakandet börjar lida mot sitt slut :)
Nu ska jag banne mig sova, e helt jävla slut alltså!

Godnatt / Camilla

Julstök...

Shit nu orkar jag inte med det här ngt mer! E så stressad att jag knappt hinner andas känns det som.
Jag har handlat allt inför jul idag, all mat...känns skönt att det är klart!
Jag hann inte skriva ngt igår, och idag hinner jag nog bara med denna gång..
Nu julbakar jag och har precis färgat håret, ska strax upp o skölja ur det :)
Hoppas det blir bra ;) Men det brukar det ju bli...
Julen närmar sig med storm steg, och man märker av julstressen överallt , hela julen blir så överdrivet, allt ska vara sååå perfekt.
Den bästa julklappen ska inhandlas, godaste maten och i enorma proptioner!!
Själv tycker jag att julen är barnens, och att man ska umgås med nära o kära och bara ha trevligt!
Nu när jag blivit äldre o fått egna barn så uppskattar jag julen på ett annat sätt, jag ser framemot den och längtar till att få ge bort julklappar! Dt är det bästa, att glädja andra och få
se hur glada dom blir när dom öppnar sin klapp :)
Jag har dock inte alltid kännt så här, när jag var liten så gillade jag julen samtidigt som jag HATADE den!!
Många barn där ute ser inte fram emot julen , detta pga familje situationen hemma.
Kanske skilda föräldrar som slåss om vem som ska ha barnet eller tom INTE ha barnet hos sig.
Éller har föräldrar som är alkolister eller ha ngt annat missbruks problem, jag tillhörde kategorien alkoliserade föräldrar!
Man fasade för att dom snart skulle bli fulla och bråka, många har detta problem idagens samhälle, och till alla dom barnen tänder jag ett ljus för på julafton och hoppas att dom ändå ska få en fin jul!
Gör det ni med!! Så kanske dom får en strimma ljus och hopp om en lugn o fin jul att se fram emot!
Man kan inte ändra så mkt tyvärr men man kan ju alltid hopppas att dom nån gång ska få en fin jul!
Det finns tom barn som inte får några julklappar pga ekonomiska problem, det är sorligt,
ALLA BARN SKA HA RÄTTEN ATT FÅ JULKLAPPAR!!
 
Ni får ha det bäst, nu ska jag tvätta ur färgen !!
Hugs /Camilla

story från igår

Hejhej! amen vad tråkigt här är det igen som har skrivit inte haha. vi har vart för upptagna.
Igår så var min bror här ett tag vi snacka och sådär han måste gå och lämna prover på sjukhuset för någon på hans avdelning som låg där nu senast han var där hade sjukhussjukan så nu ska han gå och lämna prover fall om han skulle ha det. i hope not men vi får väl se. Jag var ju hemma hos  min farbror igår och träffade han det var kul och se han efter så länge, men har inte vågat gå ut ännu komma från 30 grader till det här pisset om jag vore han hade jag stannat kvar tills våren slipper han det här stackarn frös ju ihjäl. Jag hjälpte min kusin i tvättstugan också tills jag drog och lämna henne med tvätten själv haha. Jag och melina var på bio igår och såg trubbel i paradiset SE INTE DEN!! inte på bio iaf betala inte för att se den de är det inte värt även att den var rolig men ändå en sån meningslös film.

Imorgon har sofia betsämmt att vi ska göra en julmiddag! inte bara det andra folk ska äta den inte bara hon och ja, lyckat? det får vi se. Har fixat dricka iaf. vem vet kanske inte ska vara nykter när man äter maten.. önska ooss lycka till!

Nu ska jag göra annat vi hörs senare! pussgabbi

IYAZ ft. Sean Kingston - Replay


Johnta Austin - I Want You To Be My Girl


-

Nu har jag pluggat klart, den var inte så mycket idag ändå stadstrafik är helt klart nu. Imorgon börjar jag på landsväg eller kanske redan ikväll tror jag. Det går ju snabbt nu när jag bara repeterar.Ska bli så skönt när jag har detta avklarat! Kommer bli så glad när man äntligen har körkortet, och det skulle jag aldrig klara jag mena verkligen ALDRIG! utan Camille och Camillas hjälp :)

Just nu sitter jag och tittar på alvin och gänges med alison, vet int eriktigt när jag åker till min farbror eftersom hennes mamma inte behagar att svara i telefonen, och min bror är påväg nu också funderar på att tvinga med mig honom dit. Får se när mäd kommer hem också om hon kan följa med.

HAHHAHAH enso ligger bredvid mig i soffan och snarkar som en liten gris.

Puss & Kram! /g

Godmorgon!

Alison den skiten tvingar mig att vakna för att hon har tråkigt sen när jag väl vaknar så går hon ner till mamma, då kunde hon väl lika bra gjort det från början? haha men det var lika bra att hon fick upp mig eftersom jag måste storplugga nu på förmiddagen. För sen ska jag åka och hälsa på min farbror i skarpnäck som har kommit hem från elfenbenskusten det var ungefär två månader sen jag träffade honom så det ska bli kul. Sen ikväll blir det bio med melina det blev ju aldrig av igår. Men nu ska jag sätta igång med allt och ge flickan frukost!

PUSSPUSS/ gabrielle

 


Se upp i backen!

Nu är jag och alison inne igen, kul i snön hade vi helt ensamma i backen! Vi skulle göra en snölyckta men det gick inte så bra, först fick hon visa mig hur  man skulle göra för det hade jag helt glömt bort haha,hur svårt kan det vara egentligen? det var egentligen meningen att vi skulle göra en snögubbe med båda planerna sprack.. HAha på måndag kväll ska jag till min farbror för han har lovat att åka pullka med mig, haha vem trodde att det skulle gå att lura på honom något sådant. men han har lovat då är det väl bäst att dra dit då. Så länge det inte blir middag med melina och hennes mormor såklart! Vintern är ju lång så pullka hinner man ju med fler gånger om!



Jag och alison helt glada i backen.



Ja, alison hade ju kul medans jag fick dra henne som en idiot haha



Fint med snön!



Vacker man är när man kommer in sen, ellerhur?

Álison har sprungit runt här och fottat lite som hon ville att jag skulle ladda upp:







Nu ska jag gå och umgås med mamma och alis, jag antar att vi ska ha det mysigt som alis kallar det. Dock vet jag inte vad vi ska se på? Lillbruden lär väl hitta på något som alltid antar jag haha. Hörs sen puss/ g

Brrr its cold out there...

Fy va kallt det e!! Men härligt på samma gång :) Idag va en toppen dag, trots min förkylning, barnen åkte skridskor i Vasa parken. Det va Gabriels första gång på skridskor, trodde det skulle bli som bambi på hal is men icka han va SÅ DUKTIG!! Fattade galoppen på en gång!!
Just nu e jag en väldigt stolt mor kan jag tala om!!
Min dotter skulle sova hos min faster o kusiner så vi åkte förbi till dom en snabbis o lämnade av henne...
Vet ni vad min söta rara faster gav mig? Ni vet jag frågade ju om mineral puder igår, och min svägerska rekommenderade en till mig ni vet av märket ID som kostar väldigt mkt enligt mig...
Min faster gav en till mig!! Och now im a happy girl :) I will so try it on tomorrow.. Även fast jag inte ska någonstans, men man har ju hört att mineral puder ska göra underverk :)
Så TACK SÅ MKT FASTER!!
Jag har bara 2 barn kvar hemma nu, för George drog till sin kompis o sov... Men i will survive, tills imorgon ;)


Det va förbaskat kallt ute idag så det blev päls jackan o päls mössan som har varit min farmors :)

Nisha frös vid isbanan men värmde sig med lite hot chocolate som faster hennes hade fixat ;)

Alison på skridskorna , min isprinsessa :)
Gabriel va super duktig!!


Tack faster!! Uppskattas verkligen!!
Får se om den lever upp till sitt rykte :)
Men det tror jag!

Nu e det movie time här hemma, med mkt chips o godis precis som en lördags kväll ska vara m familjen ;)

Hugs / Camilla


ute

HejHej har inte skrivit så mycket idag alison camillas dotter är här och nu ska vi två ut och åka pulka hahah ska fota mycket mycket, som ni får se när jag kommer in puss/g


Städning - klart.

Nu har jag städat klart, nu ser jag äntligen mitt golv och tvätten är borta SKÖNT! älskar när mitt rum är rent, tyvärr händer int edet så jätte ofta but whatever. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag storplugga. Sofia och Jimmy ska komma över någongång under dagen på ärende haha. Vi får se vad som händer ikväll, kanske blir det bio ikväll för mig och melina? ska fråga henne om det när jag vet hur jag ligger med pluggerit. / g



All min tvätt, man kan ju undra om jag har några kläder kvar? belive me det har jag!



Mamma köpte julbollar till mig som jag satte upp, cute?

Jag ser det snöar

gud så det snöar ute, men det är bara fint! behöver dock ha vinterskor men det har jag önskat mig i julklapp. Hoppas jag får det. jag har sovit som en riktig stock inatt alltså så vaknar man typ helt genom förkyld.. NOT fun!  Som ni har förstått så blir det ingen utgång ikväll.. men det tar vi någon annan dag.

Idag ska jag:
Städa
Duscha
Plugga

Sen får vi helt enkelt se vad jag hittar på, kanske drar till skarpnäck och hälsar på min farbror som har kommit hem från elfenbenskusten. Det är ju en ide, PUSSPUSS/g


On my way..

Nu är det dax att strax åka iväg på barnakalas , ska bli riktigt trevligt att träffa svägerskorna :)
jag vaknade med huvudvärk , så utgång för min del blir nog inte av :(
Jag som hade sett fram emot det i ca 2 månader då vi spikade denna dag, dels för att fira Melina och Gabbi som visserligen varit ute redan o varit 18 år sedan i juli, men JAG har inte varit ute med min kusin :(
Nej det får bli när jag är frisk igen!!
Nu ska jag iväg o slipa barnens skridskor någonstans för dom ska åka skridskor med sina kusiner i Stockholm idag!

Provade min nya locktång...ska se hur det håller över dagen utan hårspray, fick den på köpet när man köpte 2 st loreal produkter!! Me like free stuff :)

Ha en super bra dag allihopa!!  /Camilla

sovbäst!

Jag och mamma gav upp med filmen, hon har gått och lagt sig nu. Ska nog också ta och sova.. Mäd är på fest så vi får väl se när hon tar sin rumpa hem haha. Sovsött!! / g

Lillsis and myself,
hjärtegull!!


Ron Browz ft Jim Jones - Pop Champagne


Sean Kingston Face Drop


Shoosan

Godmorgon på er!!
haha jag somnade, sov i två timmar förfan inte planerat alls låg och kolla på tv bara sen bambom var det kört! Ikväll blir det ingenting för min del, var ju på kryssning i veckan så det får fan räcka alltså, plus att vi skulle ju ut imorgon men det verkar som att det inte blir så nu pga att camilla är sjuk och det är ju inte kul om inte hon också är mer för att vi har planerat detta länge nu! så det får vi ta någon annan gång. Så nu ikväll ska jag försöka sätta på någon film med mamma om vi kan enas om någon haha lär vara jag som bestämmer ändå..

jag har lagt in lite låtar chris brown back to the crib ÄGER!!!!! lyssnar på den hela tiden typ besatt i promise you alltså.      Jag hatar att smsa med stenar ushfyochblä så irriterad jag blir stick!



Mamma har fått dip noja,(tror dock inte att hon ska använda alla till samma tillfällesjälv dippar jag alltid popcorn i tortilla dip något som jag och melina har uppfunnit haha. Vad gör ni ikväll? eller de flesta är väl redan ute!

Juelz Santana ft. Chris Brown - Back To The Crib


Chris Brown - Crawl


Tack på förhand!

Tomten denna vill jag ha i julklapp, den finns på åhlens för 300kr tror jag! /g


Jimmy Soul - If You Want To Be Happy


Id mineral puder??

Maria min kära svägerska rekommenderade ID mineral puder, den kostar 400 KRONOR!!
Okej jag e en fattig student så den rycker från listan...BIG TIME!!
men tack ändå gumman, jag ville liksom inte ens köpa Loreals som kostade 180 kr, men när jag tänker efter så kanske det blir den iallafall.... hehe jag är soo not a rich little girl, thats  life :)


Fin?! Hell yes it is!!

Titta vad min älskling har  gjort, visst e den FIN??!!
han e en rilktig konstnär han ... han har gjort den helt SJÄLV...korset e gjord av ek och runt om hela har han limmat dit stenar :)
Den blev faktiskt finare än vad jag hade föreställt mig att den skulle bli , när han började prata om vad han skulle göra...


Vad tycks??

Bye for now  /Camilla

Varför hatar hon min bilder??

Okej jag e mobbad eller ngt... Min faster  o   min kusin Gabbi hatar bilderna jag väljer för jag ser ut som nån vad kallade dom det för? JO pnoppsig hemmefru, överlägsen hemmafru eller ngt likande ..
TACK TACK SÅ HEMSKT MKT FÖR DET!!
HAhahaha, så vem skulle du beskriva mig som i Desperata hemmafruar??
Har jag någon liknelse med någon där ??
Känner du inte mig? Vem tror du att jag skulle kunna vara då??

hugs /Camilla


På camillas begäran.

nu har jag ändrat headern hoppas camilla gillar bilden denna gång, för jag och mamma hatar nämligen bilderna hon annars väljer haha. nu ska jag umgås med mamma hörs sen mina vänner PUSS!/g

Tjolahoppsansa...

Tingeling!
Im back, det känns som om att jag varit borta en hel vecka hahaha... Stack hemifrån kl 8.30 typ o kom hen strax före kl 17 phu... det va en busy day, julklapparna blev klara nu e d bara en kvar!! Sen köpte jag en present oxå ska på barnkalas imorgon :)
Jag letade efter mineral puder idag, NÅGOT TIPS, SNÄLLA?
För i have no f__ idea vilket märke som bra när det gäller sådant :)
Så BOMBA mig med förslag!!

See  ya! / Camilla

Kista kap crazy dog

Hejhej hallå!!
Nu är jag hemma från kista igen, det är verkligen FÖR varmt för att gå runt där i en fjäll man dör ju kan jag lova! jag köpte julklappar till mina två kusiner christian och romeo vad de ska få skriver jag inte här okej romeo är liten så han kommer ändå inte in hit och läser för det kan han inte ens haha. Men christian har kanske hittat hit vem vet ;) Samt köpte jag faktiskt en tröja till moi. Jag och melina åt på sandys det är så jävla gott där alltså. Kom precis in från en promenad med enzo, hunden är ju galen i snö alltså, tusse!



tröjan jag köpte, den ser lite blå ut men den är lila. Den ska vara lite oversize sådär tror jag? testa den aldrig i affären, 89kr kap? hellyeah.



Galen hund leker i snön så öronen flyger.



Fint va? PUSSPUSS!/ g

Hemma en snabbis

Shoo!!
Nu är jag hemma från skolavslutningen vi fick våra betyg ocg fika, som jag sa så var INGEN där bara 7 stycken inklusive mighaha dåligt!



Jag fick en julklubba av söta amandosh idag gulligt va?



Jag och den snälla  klubbutgivaren (:



Fikat som lärarna hade med sig till oss, jag bomba kan jag lova! Haha


Nu ska jag gå ut med enzo och hoppa i snön, sen ska jag tillbaka med melina till kista och köpa lite julklappar. PUSS!/ g


...

Godmorgon! :) just nu sitter jag på tunnelbanan, absolut hatar att åka förbi gullmarsplan, här kommer allt folk på haha. Som jag sa camilla hatade bilden.. But she still loves me so thats okey! Sitter här och pumpar dmx i mina öron helt lovely liksom. PUSS!/g

GOD MORGON ALLA I DET SNÖIGA O KALLA SWEDEN!!

Okej det e såå KALLT!!
Fattar noll, först absolut nada snö sen grande med snö??
Okej det e v'äl bara o haja läget liksom ;)
Vaknade och kände att en dusch behövdes för att få mig pigg, e fortfarande sjuk men jag ger inte upp hoppet ännu om att bi frisk tills imorgon o parta parta :)
Kul att se att Gabbi kommit hem som hon skulle, baksmälla??
Och hon verkar ha haft kul eller hur?!
Hahaha JAG HATAR BILDEN; ÄNDRA FORT GABBI!!!!!! But i still love ya , you know i do that!! 
Idag MÅSTE jag handla färdigt alla christmas gifts, nu får det vara nog, tänker inte bege mig ut ihelg eller nästa vecka....

Nej nu måste jag få i mig lite frulle, så ciao så länge!! / Camilla

slut för idag

idag sover vi med persienen (stavning?) mot högdalen uppe, så mysigt med all snö ute. Imorgon börjara jag klockan tio, vi har bara avslutning sen får vi gå hem normalt hade jag aldrig gått på avslutningen men min snälla lärare sa att hon skulle baka lussebullar till oss, och det är ty INGEN i våran klass som kommer komma så jag tycker faktiskt lite synd om henne, plus gratis är gott hahah. Nu ska jag sova. GODNATT!! /g

Kul med alla som komenterar! :) puss


oooojsan..

Camilla KOMMER döda mig..
hade lite tråkigt nu på kvällen så ville göra en ny header men det var ju inte meningen att den skulle bli så bra att jag ville byta ut den andra.. PLUS att jag använder den bilden på camilla som hon absolut inte tycker om elakt va? men visst är hon fin på den hon ser så glad ut! så camilla imorgon när du loggar in på bloggen och du inte skulle gilla det du se call me, just remeber you love me okej? tänk på det när du ser den (: för att jag älskar dig haha. / g


presentation.

Camilla tyckte att vi skulle ha en presentation och det är ingen dum idé hon gjorde en så fin så då får väl jag göra det också då.

Jag heter Gabrielle och är 18 år, kommer från sverige och elfenbenskusten. Mamma är svensk och pappa afrikan haha, därav min hudfärg ibland kan folk tycka att det är konstigt att jag har vita kusiner? men de vet inte att min mor är svensk haha. Jag bor i Bandhagen (stockholm) med min mamma, pappa, lillasyster (går under mäd i bloggen) samt min katt sixten och hunden enzo. Jag går i ettan på kistagymnasium inriktning bygg. Vet inte direkt mer vad jag ska säga haha, jag har ju inte barn och sånt ännu men jag älskar att umgås med min familj/släkt det är typ det bästa jag vet samt min bästavän melina. Utöver det gör jag väl som alla andra i min ålder så det finns egentligen inget speciellt att berätta. Men lite fick ni veta ändå.  

Nu är det generation fett på tv och det får man ju bara inte missa!!! gå ner i vikt av att äta fett sureballabacon om det ändå vore så lätt HAHA. Juste läste i häntextra att ett av brittans giftemål varade i 55 timmar?! bortkastade pengar? hellyeah. Gullemamma sitter och ser på paradisehotel på datan, grym mamma jag har alltså. hörs snart vänner! puss/ g


kryssning

Resan började med att jag och melina skulle möta upp sofia och hennes gäng i värtahamnen. hur gick det? INTE bra.. Vi kommer till ropsten där vi ska ta  buss 76 till båten, kom buss 76? nej.. vi fick stå där och vänta jätte länge. Och vi var ju helt stressade för vi ville ju inte missa båten plus att jag hade sofias och gängets biljetter också så inte ens dom skulle komma på båten vilket blev stress gånger 100. men som tur var kom bussen vi kommer in i terminalen vem sitter där innan för en glasruta som en råtta jo "kissie" leker fin som vanligt. Vet inte varför men hon satt och stirra på mig och melina? och självklart skulle hon ju på båten sist av alla. haha loser! Vi gick på båden lämna in våra grejr i hyttarna sen drog vi ner och köpte dricka. Vi tjejer drog till min och melinas hytt och gjorde iordning oss medas killarna gick till deras. Sofia var absolut inte haype på min outfitt så elak men sen gillade hon den minsann. Efter mycket om och men med sofias klänningar och melinas strumpbyxor kom vi ner till scenen där det var massor som uppträde vi beställde drinkar som jag absolut inte drack helvete så äcklig den var, sen satt vi där och titta samt gick upp vid scenen och dansa medans man trängdes. När det var klart drog vi upp till discot betällde ännu en drink eller sofia bjöd på den faktiskt inte så god, men tack ändå :). Men melina klantskallen välte ut den över mina skor och byxor, de mestahamna på skorna men det är lugna puckar! Och vilka träffade vi i discot om inte sanna och denice!!!!!!! Både jag och melina skrek och dom två också det var så kul att träffa dom och vi babbla i munnen på varandra hela tiden, så vi drog upp på dansgolvet och dansa tillsammans for old times sake liksom. Sen kom toppluvan och börja snacka om att röka på i vår hytt vilket jag och melina kasnke inte tyckte var världens bästa idé så vi drog ner till hytten och somna.. klockan halv sju på morgonen jag var DÖD!!

Det hände jättemycket mer innan efter och mellan allt detta, men skulle jag skriva det blir det en bok haha, jag råder alla som är över 18 att åka till nästa fiftyfifty för det är faktiskt en skön stämning på båten med roligt folk. SPIK att vi drar dit igen!!

















Finns 1000 bilder till men jag orkar inte fixa dom haha, men här har ni några pusspuss! /g


im back

Hejhej mina vänner (: gabbi här. Nu är jag hemma från kryssningen fiftyfifty var den någon av er som var där? sk akäka lite nu eftersom jag inte har gjort det sen igår när jag åkte från hemmet. Men i nästa inlägg kommer massor utav bilder som ni ska få se.

Camilla du får absolut inte bli sjuk... På lördag SKA vi ut thats it! Like i always say when you sick ring om du behöver hjälp så kommer jag på momangen. Love you kusin!!!

hörs snart nu ska jag fixa bilderna!! PUSS

A cup of hot chocolate..

Efter en underbar middag bestående av varm soppa med ost smörgås , så sitter jag nu och avnjuter en varm kopp choklad med min  mumin kopp som jag fick i födelsedagspresent.
Jag fixade i ordning det nu när barnen kom in efter lite pulk åkning, tänkte att dom behövde nåt att värma upp sig med :)
Så nu sitter vi hela familjen o njuter :)
Fattas bara en varm spis med en öppen eld...mm det vore väl guld värt just nu...

Dagens middag :
Soppa med tomat,ris o potatis.



Varm choklad :) Love it, den e gjord på gamalt traditionellt sett m kakao o socker.



Och med det säger jag good night!
För nu ska jag titta på film m kidsen sen e det dags att sussa kudden :)

Sov gott alla glada där ute!
Hugz /  Camilla

bussarna e inställda!!

Mina 2 älskade skolbarn ringde och va lite desperata... Bussarna va inställda så dom kunde inte ta sig hem från skolan stackarna :( d
Så dom undrade om vi kunde hämta dom, jag hade tvättstuga men deras pappa kom som en räddare inöden precis hem då, så han fick åka iväg o hämta dom!!
Bra när altt löser sig :)

/ Camilla


All i want 4 christmas is...


Tada!! Va vad sägs nån som vill open the wallet 4 me?? och köpa den? "Bara" ca 10 000 kr.. : S
Fan va saker o ting ska vara dyrt!!
I wish i was a rockstar, whit money in my bag ;)
Nejdå jag önksar mig annat också :) Jag är inte kräsen av mig!

På begäran...

Här kommer lite bilder på min lillprins som är en rysk toy, så nu vet ni hur han se ut :)

Tic Tock- Kesha


 Den här låten kommer man verkligen igång med...love it!!
Gammal jag vet, men sååå bra håller ni inte m??!!

Lil wayne feat eminem drop the world


Skönt beat om jag får säga det själv... listen and hear out for you self!
Vad tycks??

Presentation...

Jag har fan märkt en sak, haha vi har inte presenterat oss Gabbi?? E det ditt verk ;)
Skoja bara stackarn e på kryssning o här hoppar jag på henne.
Ni som inte känner mig redan kankse vill veta vem e Camilla o Vem e gabbi??
Gabbi får presentera sig själv men jag Camilla är en 28 årig gift 4 barnsmamma, japp det stå rätt 4 barn!
folk tror aldrig det men så e det, o ja med samma pappa. Vi har hängt ihop sedan tonåren typ... Jag va 16 år när jag träffade mannen i mitt liv :)
Vi bor i Södertälje i den lilla piss orten hovsjö, fråga inte hur vi hamnade här men det gjorde vi.
Här har vi bott i snart 6 år..SHIT!! Haha va lång tid....
Vi har en liten söt uppkäftig hund som heter Rex , han är en rysk toy, såå söt och är snart 2 år.
Vi har 2 söner o två döttrar och dom har ploppat ut varannan gång. Min äldsta är en son han heter George o e snart 11 år, sen har vi Alison hon är snart 9 år , dom hade kunnat vara tvillingar om Alison hade varit två år äldre, dom är nämnligen födda samma dag o samma månad!! Coolt va?!
Sen har vi Gabriel som är 5 år och sist men inte minst Nisha som år 2 år.
Min man är syrian därav namnen på mina barn, det roliga är att jag har bestämt alla namn inte han..haha :)

Jag pluggar just nu till undersköterska och driver eget.
Så nu vet ni det.
Har jag glömt ngt??
Tror inte det annars e d bara o fråga!


Lots of hugz from me! /  Camilla

Danke schön!

Tack för alla möjliga tips hur man fort blir av med en förkylning som ej vill lämna min kropp o topp...


Det är väl så den känner sig nu, den lilla backilusken...

Feel like shit!

jag mår pyton , och vi tjejgänget som bestämt att vi ska ut o parta på lördag!! jag har inte avrit ute på flera år, är inte typen som går ut som ni märker ;)
Jag föredrar att umgås med min familj!
Men vad gör jag nu?? Jag har faktiskt sett fram emot detta :(
Snälla snälla nån som vet någon bra huskur???!!!
Need it ASAP!!

Snoriga hälsningar / Camilla

Finns sånt här fortfarande??

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6303043.ab
Hittade en artikel i aftónbladet idag, alltså jag blev helt paff!!
Vet inte om den kommer att synas här men klicka på länken iallafall o kolla!!
man vet ju att sånt här hokus pokus förekommer  men att utöva det på en TVÅ ÅRING!!
En levande människa!!
jag vet att det finns voodoo dockor för svart magi, men inte att det utövades på levande små barn..
Stackars liten :(
Mitt hjärta gör ont nu, vilken tortyr den lilla pojken har fått utstå med...
Hoppas dom får tag på den som gjort detta o gör likadnat med den personen, men då kan dom ju andvända stora stora nålar!!

Hoppas världen vänder snart o slutar upp med SVART magi, ska det vara nån magi så ska den bann mig vara VIT magi... Eller ingen alls!!
vad säger ni? E det okej att hålla på med magi om den är utfört så inte andra tar till skada utan bara för att hjälpa andra??

/ Camilla

Vi ser det snöar , vi ser det snöar det var väl roligt??


HELVETE vad det har snöat inatt då!!
Öppnade dörren för att gå till tvättstugan, och jag ville vända igen kan jag ju tala om!!
Men jag tog min söta "lilla" rumpa och gick med bestämda steg till tvättstugan eftersläpandes med mina 2 barn som hjälpte mig, gullungar!! Dom behövde inte men dom tyckte såå synd om mig.
Det är minst 20 cm där ute m snö, och plogbilen var där nu på morgonen tror mig det har ALDRIGT hänt att dom e här såå tidigt o plogar, men nu är vår bil inplogad :(
Ska bli kul o försöka få  loss den...
Nej nu ska jag iväg med ungarna till dagis sen väntas det en hel dag i tvättstugan ;)

Snöiga kramar från mig!!  /Camilla



Välkommen till Hovsjö!!

Jag sov skit dåligt inatt...Hunden började skälla kl 01.00 inatt, jag brydde mig inte så mkt bad honom vara tyst...om vanligt :(
Sen började han skälla som en idiot igen o började yla tom runt kl 01.30, då gick  min man ner för att kolla efter.
När han öppnade persiennerna så såg att den BRANN på parkeringeng!!  Jag tänkte direkt på min svågers fin fina bil i garaget så den ej skulle komma till skada, hans 2 arbetsbilar står på parkeringen oxå, vi gick ut för att kolla efter vilka bilar det var. som tur va var det inte hans bilar men tre adra. Fattar inte varför folk ska hålla på med sånt skit, bränna bilar och ha sig, dom förstör för sååå många. IDIOTER!! Jag kunde naturligtvis inte sova på hela natten fick flashbacks från när vårt hus brann...
Somnade runt kl 7 och sov till kl 10, så jag kommer vara lagom pigg på jobbet ikväll :(
Det här e ett typiskt tecken för Hovsjö, det brinner fan hela tiden i garage och på parkeringar, man blir knappt förvånad längre..då har det väl gått för långt??


Snabb va jag att ta foton oxå...
Här jobbar brandmännen för fullt...Jag beundrar deras arbete!

Ha en fortsatt bra dag nu allihop!!

/ Camilla


hells kitchen!!

Om två minuter börjar hells kitchen, min farbror tycker absolut inte att det är lämpligt för mig att titta på det då jag tar efter surpuppans arga beteende när jag bli förbannad haha. Tyvärr har min farbror själv vart utsatt för mig då. Vilket jag skäms otroligt mycket för men det var dock under en jobbig tid. Jag var arg han var där och jag skrek bara sånt som händer, min familj är inte direkt kända för att hållakäften när vi blir arga haha. Nog om det sätt på trean nu (: / g

Vissa människor borde inte...

Idag va jag på biblioteket o Huddinge po hämtade min bok. Där var oxå en skolklass med sin lärare, vilken jävla lärare!! Såna borde inte få vara bland barn.... Hon satt på sitt arsle brevid utlånings disken medans barnen lånade, hon satt och dumförklarade dom, sa vad dom skulle göra och inte med en trevlig ton direkt... Nej fy säger jag bara, jag tyckte min dotters fröken är en idiot men hon framstår som bättre när jag såg denna fröken!!
Så dryg o irriterad, och gravid dessutom..om nu hormonerna spelar dig ett spel o du har kort stubin , jobba inte då, dom stackars barnen ska väl inte få lida pga HENNE!

Samma sak hände när jag satt o väntade på min pappa på VC, då satt en äldre dam o väntade på sin DSK ( distrikssköterska), jag antar att hon inte mår riktigt bra psykiskt... Men när DSK kom ut så hälsade damen glatt på henne, o vad får hon till svar!! Jo följande med en väldigt otrevlig ton ska tilläggas : " Du är tidig jag har inte tid med dig utan jag har andra patienter före dig , du får vänta!! " HALLÅ!!?? Va fan... hur kan man bemöta någon på det sättet??  Sen när damen ville berätta ngt för sin DSK så sa DSK " Inte nu kjag har ïnte tid sa jag ju!! " Alltså jag blev så jävla arg, fan jobbar min inom vården så ska man inte bemöta någon på det sättet!!
Det spelar ingen roll om den här damen kanske e jobbig eller påfrestande hon är lika värd som alla andra och förtjänar samma bemötande o respekt som resten av oss!!
VISSA BORDE INTE FÅ JOBBA INOM VÅR O OMSORG!!!
Jobbar själv inom hemtjänsten o skulle ALDRIG bemöta någon på det sättet...det spelar ingen roll hur jobbig eller otrevlig en brukare är, man bemöter personen i fråga på samma sätt som man själv vill bli bemött på, thats it!!
Och går det för långt så säger man ifrån och markerar att det inte e okej, men på ett vuxet sätt.. Inte otrevligt!!
Man börjar inte bemöttandet av en person otrevligt!!


Jag tyckte såå synd om den damen...

Nu ska jag äta ngt o sedan sova, e helt jäkla slut alltså.
Min kusin vitamin Gabbi ska på kryssning imorgon m sin bäst kompis och jag hoppas verkligen dom får det as roligt... Melina lilla fyller ju 18 år imorgon, så nu blir hon stora damen!!

Godnatt alla och sov så sött!!  /Camilla


Dåligt comviq

Comviq är jätte bra inget snack om saken!! jag har alltid haft kontantkort (kompis) och ringde då för ungefär 300 kri månaden. I somras kom det en kille till oss och knackade dörr och ville sälja comviq abonemang till oss. Mamma fixade det till mig och henne eftersom vi hade snackat om det tidigare och det är så mycket skönare att ha det när man är utomland och så. Snubben skrev upp mig på något som heter kompis pott och mamma på snackis, helt sjukt egentligen att inte jag också fick snackis. Eftersom jag smsar betydligt mycket mer än vad mamma gör och jag betala för mina sms. Nu har vi fått hem två räkningar där min summa ligger på 1924 kr, och jag har smsat för 1300kr INOM COMVIQ!!!!!! sjukt va???? Mammas räkning ligger på 63 kr och hon har smsat för noll kronor! Snacka om att jag måste byta abonemang och det är FORT!!  / g

.

Just nu sitter jag vid mammas dator som nu  är förbjudet haha, ska upp och plugga teori hörs sen peacelovers/ g

Hahah?

Mamma och jag snackade imorse om att enzo skulle behöva mer hundmat hem, och eftersom påsen är så jävla tung så kom hon på ideen att vi kunde sätta påsen på cykeln och att någon kan hålla där bak och någon kör. Nu kom hon helt plötsligt på ideen att man kan köpa en pulka och sen sätta påsen på den och köra hem pga all snö, då tyckte jag att camillas barn kan få pulkan efter vi har gjort det lilla projektet, då säger hon nej med dom kan få den efter vintern. HAhahah hur kul är det att få en pulka när vintern är slut? Ungar något att se framemot hahhahaa... / g


konstigt?

Jag går ju i kista gymnasium inriktning bygg, jag ska egentligen gå i trean men efterom jag hoppade av skolan första terminen i tvåan så fick jag gå om. Ingenting som stör mig direkt men det kommer nog bli lite surt när man ser alla treor springa ut iår, haha. Men nu går jag iaf ut i den linjen jag vill innan var det barn och fritid vilket inte passar mig i slutändan.

Nu när man går i ettan i min skola så får man gå en rundgång där man testar på alla yrken inom bygg innan man får välja om man ska bli målare, plattsättare eller anläggare osv. Men en sak som irriterar mig lite är att om du vill bli anläggare måste du få minst G i det under rundgången annars kan du inte söka in till det. Jag vill bli målare, och nu har vi måleri i rundgången så därför måste jag få G i det för att kunna bli det, förhoppningsvis kommer jag få G i det om jag blir klar med min vägg imorgon. Men de som verkligen vill bli målare och har vart sjuka på riktigt då? de har presterat bra när de har vart där, sen blev de sjuka inte skolkar uten sjuka ska de inte få G då? Eller om de ska få IG pga det borde de väl ändå få chansen att komma in eller? Tycker det verkar skit konstigt.. Men nu ska jag fixa det här imorgon och gå därifrån med ett G sen ut och fira melinas födelsedag och mitt G på kryssningen!! /g


hejhejhallå!!

Nu är ja tillbaka igen, kan ju bara säga såhär på vinter gäller busskort! fyfan vad läskigt det är att köra när det är såhär halt ute, på 70 vägar fick jag köra 50 om inte mindre. Var för rädd alltså. Och mitt ivägarna ber camille mig tvärnita för jag ska känna på väglagen, jag lovar han skulle kunna öppna sin egna halkbaneskola där i hovsjö haha. Sen tvingade jag ut camilla med enzo också haha, lite rädd var hon men hon klarade sig bra ändå! Lite skillnad mot henes lilla hund.

Pratade nyss med min sister i telefon:

Jag- hallå
Mäd- vad önskar du dig i julklapp
Jag- jag vet inte
Mäd - amen du måste säga nu för att jag ska köpa allt idag
Jag- ok, men jag önskar mig ett par skor från dinsko
(beskriver hur dom ser ut)
Mäd- men måste du önska dig skor?
Jag- men då önskar jag mig en väska?
Mäd- men kan du inte önksa dig kläder istället?


Hahahaha vad är meningen med och fråga då?! När hon ändå själv har bestämt vad jag ska önska mig? haha. Nu ska jag ner och kolla på televisionen med mamma! pusshej/ g

My rest i over!!

OMG!!! hörde nyss att mamma sa i telefonen att det är julafton nästa vecka! kan det verkligen stämma?! tiden går FÖR fort måste ut och hitta julklapp till min syster. Jag vet redan vad hon ska få och hon tror säkert att hon vet det också haha. men jag måste liksom hitta den perfekta. Jag har precis kollat klart på fyra stycken undebara avsnitt av eastenders, den serien är ju bara bäst alltså. Någon annan som ser på den? annars måste ni börja med det! Både jag och min mamma är värsta eastenders nördarna, på söndagar går veckans repriser 2 timmar utan reklam, kan det bli bättre? hellno!   Min bästaste kusin Camilla ringde nyss, de ska komma och hämta upp mig så jag får köra lite i denna vita snö. Snön är jätte fin när den är vit men jag tycker att det är dessa äckliga bilar som förstör den med sina avgaser och skit, snö ska vara vit inte snudd på svart!! Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ut och förstöra snön lite grann, haha! peaceout/ g

SNÖ!!!

I love it!! det är så vitt o fint ute :)
Vaknade av att mina barn lät som om att dom tagit något på morgonen , dom öppnade dörren för att gå till skolan , det ända jag hörde va : IIIOOOOAAAA TITTA TITTA!!
Kul väckarklocka va??!
Dom va överlyckliga, dom har ju längtat så min små älsklingar efter snön.
Nu kommer det iallafall vara ljusare på kvällarna :)
min son Gabriel började genast tjata om pulkan haha den måste jag nu plocka fram från garaget.

Nu ska jag iväg o hämta min kursbok från Huddinge, bätre det än Stockholm som förra gången, men då hämtade min svägerska den åt mig!
Det är inte lätt att få tag på dom böckerna, pluggar alla till undersköterska nu för tiden??!!

Kram / Camilla

sjukling tillbaka

Hej älskling, gabrielle på tråden!

fyfan så sjuk jag blev, hade ingen ork till någonting igår.. när jag satt med camille i bilen igår ropa han på mig flera gånger om jag levde haha. Och jag hade så jävla ont i ryggen också efter natten. Men nu mår jag mycket bättre men hade dock mycket hög feber igår när jag gick och la mig så den kommer väl och går. Men jag absolut måste bli frisk med tanke på att jag ska på kryssning på onsdag och melina fyller år :D så jag har inget val!! tror dock inte att det kommer bli några problem om det inte skulle bli en helomvändning från hur jag mår nu.



Titta så fint det är utanför mitt fönster, så död som jag var igår tror jag faktiskt inte att jag uppfattade att det var snö ute, vaknade av plogbilen och undrade vafan det var förnågot med sen såg jag ju att det var snö ute, kanske blir en vit jul trots allt? Nej nu ska jag ringa skolan och sjukanmäla mig sen ska jag sova vidare. i need my rest hörs sen pusspuss!


Sorry...

Alltså förlåt jag har inte hunnnit skriva  ngt idag har haft såå mkt att göra!
Som om att någon bryr sig hahaha, jag e ju inte värsta storbloggaren direkt :P
Kom hem efter jobbet och mötes av vackra svarta streck på vårt nylagda golv i köket, roligt värre...
Nån som vet hur man får bort sånt, hon andvände sig utav en spritpenna...
Ingen av min barn har klottrat, och vad jag vet så brukar ju väggarna blir ett gigantiskt ritpapper åt barn :)
Men min dotter måste ju skilja sig från mängden o andvända golvet istället :(
Vet inte vad som e värst golv eller vägg??
Vet bara att telge hovsjö ( min hyresvärd) kommer att vilja ha betalt för det som hon gjort... ooppss...
Så jag MÅSTE få bort skiten ASAP!! Flyttar ju i mars :)
Hahaha idag kom målaren hit o sa att dom skulle måla om köket o lägga nya tapeter i sovrummet. HALLÅ jag bad om det för ca 2 ÅR SEDAN!!! Jävla idioter alltså, nu har VD på Telge Hovsjö sagt att jag får det.
Shit jag  målade ju om köket när jag flyttade in för att dom vägrade lägga ner pengar på sånt som snart ska stor renovera iallafall...
Hela huset va i orginal från  70-talet, det säger väl allt??
Min toalett på undrevåningen va så porrigt att det bara fattades en påle i mitten :)
Det va illröda tapeter m blommor o ROSA heltäckningsmatta!!
Hahahah....Så jag målade om hela lägenheten själv!! För att dom ej ville...
Dom ska ju renovera alla hus här nere snart, så varför komma o böka m mig nu innan jul. Då kan ju lika gärna dom nya hyresgästerna få bestämma...

Nej om jag hade varit hyresvärd ( hahaha som jag aldrig kommer att bli) så hade det varit andra bullar....

Min hund har haft hjärnspöken eller ngt i 2 dagar nu, han skäller som en idiot på nätterna, fan får inte tyst på honom, därav lider man av sömnbrist nu.
Blev så arg på honom att jagtupp hans säng till övervåningen, haha ni skulle ha sett honom han undrade va fan jag höll på m. Men han la sig så snällt i den o höll käft resten av natten!!!
Tror nog att nån va utanför därför skällde han,.det brukar gå konstiga människor här nere.
Men vi upptäckte dock imorse att ena framdäcket va utpyst från luft?? !!

Nej nu ska jag umgås lite m min man!!

Goodnight everybody!!  / Camilla


Life is good

Min älskade kusin har äntligen tagit sig upp från sängen, i made her do that!
Hon måste ju äta något, dock sakta men säkert ;)
Pappa e på röntgen nu, han e nog strax klar så jag ska åka o hämta honom strax.
just nu njuter jag av mitt liv för fullt, det snöar :) jippi... Nu kan jag äntligen åka pulka med baren hoppas jag för det har jag längtat efter!!
Och nu börjar den rätta julstämmningen komma oxå, för det får man ju inte om det inte finns någon snö.
På julen ska det vara vitt!!'
Håller ni inte med??!!

let it snow let it snow let it snow  :)   / Camilla

En liten vit morgon...

Jaha nu har barnen åkt till skolan och dom andra e på dagis.
är förbaskat trött idag så det inte e sant... Min stackars kusin har vaknat titt som tätt under natter o kräkts... Stackarn tycker synd om henne...Nu ligger hon o sover så jag misstänker att det blir nog ingen skola för den damen idag.
Min yngsta dotter e oxå hemma men hon stac karn e genomförkyld.

Som ni kankse  vet som läser denna blogg så har jag lite fiender runt omkring mig ;)
men det rör mig inte ryggen, jag vet vem det är o jag har lite att säga den personen oxå, så det är lika poäng, det är bara dt att jagg fattar ingenting, jag blev förbannad när folk började bry sig om pappa när dom knappt hört av sig annars. Klart att dom har rätt att bry sig, han e som deras pappa oxå fast inte biologiskt, och jag menar pappa sa själv att dom knappt hör av sig annars så han tyckte oxå att det va konstigt varför detta intresse nu helt plötsligt?
Alltså jag fråntar dom inte rätten att bry sig för pappa behöver all stöd han kan få nu, men man ska väl visa att man bryr sig annars oxå?? Eller vad tycker ni??

Hur som helst så bryr jag mig inte om mina små syskon så mkt, och vad spelar det för roll egentligen, är bara fundersam om varför denna jj o ll bryr sig sååå mkt?? Dt är ju inte ens er syster om man uttrycker det så.
Ni har nog oxå sagt ett o annat om henne... Jag orkar inte med massa gossip så nu tänker jag stänga min bok om mina småsyskon. För det finns inget att kommentera om när det gäller dom. Jag har mitt liv o dom har deras!! Thats it!!
Jag har inte sagt nåt ont ord om frida här på bloggen, endast fakta. jag kommer alltid att bry mig om dom på ngt sätt, blodsband e alltid tjockare än vatten.
Och skulle det hända dom ngt så skulle jag faktiskt, tro dt eller ej, men bli ledsen. För jg har vuxit upp med dom o praktiskt taget uppfostrat dom, för ni ska ju inte tro att vår mor brydde sig så mkt efeter skilsmässan med min pappa. 
 Och jag kan ta bort det inlägget tom för nu får det faktiskt vara nog.
Detr kanske va onödigt att dra in henne här, men jag va förbannad när jag skrev det, och sån e jag allt möjligt kan komma ut från min mun då, mkt som jag inte ens menar...

Så du som sitter o skribver antingen kommer du fram ur ditt skal eller så lägger du av? Inte mer än rättvist att du vet vem jag e men jag vet inte vem du e?? man ska väl spela på lika regler??

Nej jag har mkt att göra idag, så i see ya later!!

/Camilla


Mission impossible

Att lägga mina barn är världens projekt.
Den ena ska på toa, den andra e töstig. Sen får man ont o andas o skriker ajaj...Tills pappa säger kom ner o sov så bär vi upp dig sen.. hmmm
Ja dom e ju söta dom små liven men att det ska vara så förbannat svårt att få dom i säng i tid varje söndag.
Dom  sköter sig exemplariskt på vardagarna, men när helgen har gått så e d kört. Då e dom uppspelta till max.
Sen beteer sig dom största barnen som katt o råtta, herregud va dom bråkar,retas. O det e slag o det ena ordet efter det andra!
Jag va inte så mot mina syskon, men iochförsig så va jag ju lite äldre oxå, men däremot kunde mina små syskon reta gallfeber på MIG!! Men det är väl en småsyskons uppgift att göra.
Och va dom bråkade m varann, och skyllde ifrån sig på varann... hahaha det va roliga tider det.

Nu har Gabbi satt sig bakom ratten för att övningköra lite o jag ska glo på tv!

Imorgon blir en fullspäckad dag, ska till farbror blå, sen ska jag med pappa på röntgen, dom ska kolla hur pass cancern har spridit sig o hur stor den e, sen ska jag jobba oxå :)
Ingen rast o ingen ro!!

Puss på er! / Camilla


Godkväll.

Nu ska barnen gå och lägga sig klockan börjar ju fan bli mycket.. Vart har tiden tagit vägen? jag och camille ska ut och köra snart. Klockan 22.00 är det paradise hotel det får inte missas, då har ju barnen ändå gått och lagt sig så det borde jag väl få se på ändå? haha hope so! det är egentligen ett rätt så tragiskt program ibland känner man sig dum som ens slösar tid på att se på det, förstår int ens varför människor söker in till det. men bra tidsfördriv på kvällarna när det inte finns något annat att se på. Peace&love. / g


skit

Nope!! julkalenderna var aboslut ingenting för mig!! vad är det för skit dom visar barnen egentligen? snälla på min tid var de mycket bättre. Barnen vet ju förfan inte vad det är för skit de kollar på. Och prodject runway blev det ju heller inget av eftersom George spelar.. Får väl fånga reprisen istället. Nu är det disco här i vardagsrumet nana höjer och de andra sänker haha.

Snoop Dogg - Gangsta Luv (Ft. The Dream)



Nya datorn ;)

Nu har vår nya dator kommit, puh nu slipper man slåss om den enda bärbara vi har i hushållet.
Vi har 2 stationära men dom duger inte tycker barnen, mycket bekvämare att ha datan i knät när man ligger i soffan, visst e det så??

Min svärson har varit på besök, så jäkla söt alltså, det blir fina barnbarn det där ;)
hahaha....
Har ätit god middag o fika på det, så nu måste jag hålla igen alltså!!

Kram / Camilla

Hellu!!

Pratade nyss med mamma i telefonen, kul att prata med dig mamma när du ser på tv verkligen haha nu vet jag vart camilla har fått det ifrån också då! HAhah
har presis legat och tittat på runs house, haha man dör ju av skratt de är ju jätte roliga. Om någon timme är det julkalendern, tror jag ska se på den idag faktiskt för att se om den är bra eller inte. Är det någon som har sett den? Jag menar julkalendern är ändå sjukalendern vilken ålder man än är i haha. Nope nu är det snart dags för middag! gottgottigottgot haha! / g



Bra eller dålig? vad tycker ni? eller ser ni ens på den? haha..


Fy fabian

ursch va trött jag e!  Det är mörkt o  grått ute, hade hoppats att snön kunde legat kvar när det slutligen snöade igår.
Men vi får hoppas på en vit jul...ge oss till tåls lite...
Det blir ju lite ljusare oxå om det få komma lite snö, och stanna här ett tag.
Den här äckliga kylan blir inte lika intensiv då heller..

Nu måste jag vara social, min granne kommer över strax o hennes dotter som har fått en sån söt liten son, han e redan trolovad med min yngsta dotter ;) haha

Ha d! / Camilla


missa inte!

Ikväll mina vänner är det prudject runway!!!! MISSA INTE DET! haha. Lika besatt som jag?! har verkligen fastnat för det på senare tider, jag mamma och mäd kollar nästan alltid på repriserna på eftermiddagarna. PUSSPUSS/ g

tillbaka

Hej älskling!

Kom precis hem, jag och camille var och köpte baguetter till kvällens middag som jag då önskade! Haha, var ute och körde lite och det gick jäkligt bra måste jag säga, abbe var med och var inte nervös för fem öre. så det känns skönt.

Pratade lite med min broder tidigare idag, han lät mycket piggare. Första gången jag ringde han på länge har inte vågat tidigare för man vet ju inte vilket stadie han är i, men han var jätte glad att han hade fått pengar av pappa till gymkort. Så nu ska han bli smal och snygg som han själv sa! haha good for you! själv borde man gå till friskis&svettis men har inte riktigt tid med det nu körkortet kommer först sen kan jag ängna mig åt det. Hörs sen pusshej! / g


MAT!!

Haha min nman ska göra världens..nästan godaste mat idag... På beställning av min kusin vitamin Gabbi. det blir en chiliensk maträtt. Trachdero, den består av att man lägger avocado (mosad), majonäs och tomat (valfritt) och kött i en baguette, väldigt ohälsosamt, men förjäkligt gott!!

Nu har mina barn duschat vår hund Rex så nu e han ren o fin ;)
Väldigt lätt med små hundar när man ska duscha dom, det e värre med stora doggysar...  :)

See ya folks!  / Camilla

 


Ut på äventyr.

Nu ska vi ut o åka med Gabby :) Hon e jätte duktig på att köra och när hon väl ska ta körkortet kommer det gå lätt för henne, hon ger verkligen allt. Jag förhör henne en gång i veckan på henne teori läxa... HOn får ett nytt kapitel varje vecka att studera in sen förhör jag henne på det... O hon får alltid VG eller MVG av mig, hon ger verkligen allt för det här nu. You go girl!!

Kram!! /Camilla

happy sankta lucias day!

Godmorgon!
som sagt vi har en ny design här i bloggen som ni ser. Ni som vill designa er egen blogg kan gå in på picnik.com det är en jätte bar hemsida där man lätt kan fixa headers. Om ni inte skulle förstå så är det bara att skriva en komentar så förklarar jag gärna (:

Jag har precis fått i mig lite fruksost och kollat på slutet av happy feet, ban blir så glad när man ser den filmen när de stampar i marken och har sig haha. Idag mår jag inte så bra.. Känns som jag har feber i kroppen, och igår fick jag för mig att jag hade ögoninflemation så idag går jag med glasögon hela dagen. Får ju fan inte bli sjuk det är fiftyfifty på onsdag. Ska ringa min bror idag också det får jag INTE glömma.

Nu ska jag  ut och köra lite, hörs sen peace&love! /g


Sankta Lucia

Idag är det lucia, den firas med lucia tåg runt om i världen, det är  av få helgon som firas i det protestantiska Sverige
Hon led martyrdöden därav helgonförklardes hon. på bilden vsas hur hon håller martyrernas segerpalm o sina ögon på en bricka.
Lucias minne firades tidigt redan år 400.
I Sverige härstammar seden från år 1780.
Legenden berättar att en hednisk yngling blev föräskad i den kristna jungfruns vackra ögon, varar hon själv slet ut dom och skickade dom till ett fat honom. Pga av detta döpte han sig omedelbart.
Detta ledde till att hennes offer gav henne glädje och hon blev belönad med ett par ännu vackra ögon än tidigare.
Hon dog genom att man stack svärdet i hennes hals det var straffet hon fick pga hon ej dog när man försökte bränna henne, hälla kokhett vatten på henne, Gud räddade henne varje gång.
Hon straffades pga att hon ej ville gifta sig ,så friaren blev arg och angav henne till kejsaren Diocletianus som ägnade sig åt förföljelse av dom kristna.
Hon blev först straffad att låsas in på bordellen för att bli av med sin kyskhet där, så den heliga anden skulle avvika från henne.
En präst hann fram till henne när dom stuckit svärdet i henne och gav henne sakramentet.
Då dog hon , men hon hann förutse det straff som skulle gå till möte för Paschasius.

Grattis till namnsdagen alla som är uppkallad efter Lucia!!
Grattis till min dotter och grattis till min  svägerska!

/Camilla


svar till jj

Postat av: jj

hahaha gift borgligt ja...bjuden till vad?rådhuset eller???hahahah nää du Camilla har väl inte råd att slå till med en bröllopsfest...och hon har sagt många saker i "förtroende" tiill mig..bla om din mamma...hm...undrar vem som inte känner henne...

Känner inte hennes killes föräldrar bra men har träffat dem många gånger, bla på barnens kalas...men vet väldigt bra vilken relation de har haft under de åren Camilla levt med sin kille...Däremot vet jag vad syrianerna tycker om ogifta kvinnor, ooppsss...barn menar jag som skaffar barn...glömde nästan bort att hon bara var 16 när hon blev gravid med George.Och att hon sen skaffade resten av barnen som ogift.

MEN jag har kännt henne i mååånga år och vet MYCKET om din kära Camilla som du inte vet..back in the days you know...Och tro mig ALLA kommer få veta ALLT snart..

Förresten, är hon kanske lite rädd för det med tanke på att ni inte har fria kommentarer längre??+hahaha Det borde hon vara!!!


Svar! / gabbi

Ja varför inte?? det var ju i hallunda kyrkan, så vad du har fått rådhuset ifrån vet jag inte, fin middag var det efteråt också så den gick du ju miste om med tanke på att hon bara ville ha nära och kära där. Jag vet vad camilla har sagt om min mamma, och det vet min mamma också! Du vet skit snackar man till andra människor för att se om dom snackar vidare, det är liksom ett tillits test, sorry men du fick inte godkänt!!

Amen lilla vännen då vet du ju ingenting, en syrianfamilj som har left i sverige så pass länge kan faktiskt anpassa sig till det svenska sättet. Och de tycker att de är helt okej att hon blev gravid när hon var 16 år, och det tycker alla andra som bryr sig om henne. Så varför du skaffar huvudvärk genom att sitta och tänka på camillas graviditet och giftemål är helt oförståligt!

DU jag tror att jag känner henne bättre än dig, blodsband youknow??? Trots att jag inte kände henne back in the days hänger jag med henne nu vilket du inte har fått lyckan och göra, och jag vet precis allt om hennes tidigare dagar så kom med något annat vännen. Du värkar som du är avundsjuk på hennes förhållande och fina familj, eftersom det verkar som att du har så många MISSLYCKANDEN bakom dig! ha en bra dag puss på nosen!

 


Gopd morgon

Nu börjar jag få personangrepp här på bloggen , så jag har talat med polisen, dom tyckte jag skulle anmäla det, så på måndag går jag ner med utdrag av allt skit folk har skrivit om mig. Jag tycker du kan träda fram för jag skiter i vem du e, men du kan ju komma hem till mig o prata om detta, om du nu känner mig så väl. Och ja jag gifte mig borligt, so what?! Då e min syster Carina oxå fattig, och min svägerska och alla andra som gift sig borgligt. Jag har råd, belive me.. men jag föredrar att lägga pengar på annat än på folk.
Och jag skiter i vad folk tycker om att jag födde barn utanför äktenskapet, jag behöver inte vara gift för att skaffa barn... JAG E SVENSK!! 
Just det min faster e den finaste som finns, har aldrig sagt ett ont ord om henne, för det finns inget!!
Däremot hittade jag på en "tanke" som jag sa lite ironiskt till 2 personer, för då vet jag vem som sagt det... ;)
im not a stupid girl...
Jag tycker  bara att du är feg , riktigt feg som inte vågar stå upp för vem du e...konflikträdd??
Det räcker nu, för jag orkar inte lägga ner energi på skitfolk som dig!

Denna morgon vaknade jag upp för min son kröp ner under täcket och ville gå ner o kolla på barnprogram så det va bara att gå ner :)
Nu ska jag gå o äta frukost sen ska jag dra ut allt från bloggen o förberade för imorgon...

Kram kram / Camilla

/g

Juste vi har ju en ny blogg design som jag och camilla fixa nu såhär på kvällskvisten. Vad tycks?

Inlägg från sängen.

Hejhej! Lite tråkigt av mig att inte skriva något idag tycker jag.. Och sen när jag väl skriver så får jag värsta utbrottet, men med all rätt! Men det ska vi inte ta upp nu. Så vad har jag vart upptagen med hela dagen då? Jo dagen började med att jag vaknade vi åt frukost allihop utom camille då men han behövde bevisligen sova med tanke på att han vaknade vid tolv. Sen drog jag och camille ut och körde, lotta ville ha skjuts till jysk så vi körde henne, måste erkänna att det var lite skrämmande att ha lotta i bilen men det gick bra, hon tyckte jag var duktig. Jag och lotta gick också in på rusta där hittade jag mammas och pappas julklapp, nu har jag bara mäd kvar! På eftermiddagen kom Katja också så fika vi. Trevligt var det! Jag camille, george och Nana drog också till maxi där vi köpte present till camilla. Och det kan jag ju säga var sista gången jag går på maxi med Nana hon skulle ha precis allt som hade med hellokitty och göra! Dog nästan.. Lite utav min dag det. Nu ska jag sova :) puss/g

loooser

Alltså vilken jävla planet kommer du ifrån? sluta kommentera!! nummer ett hon har vart gift i två år, så så jävla bra känner du faktiskt inte henne för då hade du vetat det och kanske tillochmed vart bjuden!! Syrian wannabe?? e man det bara för att man är tillsammans med en syian då eller? eller hur resonerar du då? då måste min mamma vara en vit afrikan.. Du bevisar bara din svartsjuka på camilla genom att fortsätta såhär. Jag tycker du kan kontakta hennes mans släkt så får vi se om dom håller med. Med tanke på att du verkar ju känna dom också, och en sak ska du veta det är jävligt fegt att sitta och skriva sånna här saker när du inte ens kan säga vem du är. BACK OF! eller så kommer du bara och säger det i hennes ansikte, men med tanke på att du tar det här via datorn så verkar det ju som att du redan har jaft  en konflikt med camilla face 2 face och kunde då tydligen inte hantera den, eftersom du tar denna på avstånd. Puss på dig, johanna, maria.e, ll, gg ha en bra kväll! / gabrielle.

Serena, Gossip girl ?


Se på min fina dotter, hon ser ut som Serena från Gossip Girl med denna outfit.
Appropå Gossip Girl i love that serie... Den innehåller ALLT. Så jävla skön serie, har du inte sett den ?? Börja med det då! :)

Hej så länge!  / Camilla

Cute...



Min dotter e såå söt, är lite orolig att lite för många friare kommer att knacka på dörren om ca sådär 15 år...
Ajajaj.... Jobbigt värre!!
Hon har ljust hår o vackra mörka ögen, haha hennes pappa e syrian o mamman svensk o varken jag eller pappan e ljusa, han är inte lika mörk som syrianer kan vara, men dom har oxå många ljusa släktingar så...
En del ser ju ut som ryssar... Så skenet bedrar ibland :)
 PÅ det här fotot var vi på ett bröllop , dom rockar fett syrianska bröllop, där är det ingen som sitter still, alla dansar och har roligt.. Me like!
Därför föredrar jag deras kultur lite bättre när det gäller vissa saker, allt är inte positivt. Men många har fel syn på syrianernas kultur, jag har tagit in mig deras kultur och eftersträvar den mer än min egna kultur.
Men det är klart jag har ju levt med syrianer nu i 12 år..det sätter sina spår  ;)

Auf weidersen!!
/ Camilla

snow..

Det snöar!! Tjoho, jag är glad för det, vissa tycker ju inte om snön, men nu blir det iallafall ljusare ute!
Och jag får åka pulka med min älsklingar....
Lotta min granne var här o fikade och det  blev en hel del skratt som vanligt när hon sätter igång :)
Katja ska på dejt idag, hoppas det går bra. Its the first time in a very long time :)

Mina barn kom in  nu , dom har lekt i snön ;) Och ser ut därefter....

/Camilla


Sötnos!!

Min barndomskompis Jenny ringde mig o grattade mig!!
Gud va glad jag blev :) Det av liksom ljuspunkten lite grann, trodde inte hon skulle ringa, men som hon sa... Hon glömmer mig aldrig ... Man blev ju tårögd när hon sa det!
Det känns så bra att  ha massa  människor runt omkring sig som bryr sig o finns där...
Tom  med dom som inte man inte trodde skulle höra av sig pga personliga skäl, av såna som inte mår bra, men orkar med ett grattis till sin vän.
E så glad att ha många älskvärda personer hos mig.
Älskar er!!

/ Camilla

Ärligt talat...

Avundsjuka??
Hell yeah...some of us are that!!
Alla har olika stilar, jag kan rabbla upp hur många som helst med dålig stil , but whatever, ingen kan tycka om samma saker.
Jag tycker att jag har bra stil, jämnfört med andra.
Men jag är inte bättre än andra o andra är inte bättre än mig.
Med det sätter jag nu punkt!

Love till alla som jag bryr mig om!  / Camilla

mmm whatcha say ;)



Okej bilden är inte den bästa, men visst e dom FINA!!

Love them love them love them!!
Nu håller jag på om lagar middag, fasolie m ris o kutle, kutle hade jag kvar sedan min svärmor gjorde dom till min sons födelsedag så dom tinar jag bara upp o värmer =)
Ibland blir det lätt...
Min äldsta son ska sova hos en kompis idag :( Men han ska ju oxå ha kul, vill inte vara den där elaka mamman som hela tiden säger nej...
En kompis till mig är sån, alltså hon säger aldrig nej , så jag framställs dom the evil one ;) hahha

Talk to ya later  / Camilla

Happy birthday to ME!!

Grattis till lilla mig då, idag fyller jag nämnligen år, hur mycket?? I never tell ;)
Haha nejdå, gammal är jag inte men om TVÅ år då går jag in i en kris....
Min älskade man gav mig en Bibel med bilder, love it! Precis vad jag önskat mig sedan mitt hus brann ner.
Mi syster gav mig ett par skit snygga skor, jag skrev om det igår.
Min faster o kusiner gav mig ett par gardiner till mitt sovrum som jag ville ha! Dom e sååå fina...
Sen har jag fått en massa telefon gratulationer idag, Tack så mkt!
Min faster sjöng en förkortad verison av jag må hon leva i telefonen åt mig :)
Min man grattade mig först igår kväll jag sov men han väckte mig strax efter kl 00.00 med en puss o en kram o ett GRATTIS!!
Sedan va det min kusins tur efter det jag sov typ men stod upp iallafall o tog emot en kram,
sen fick jag ett sms av min kära svägerska Maria som gratulerade... puss på dig gumman!
Och imorse gartulerade min syster Ulrika, o mina barn mig :)
Pappa ringde oxå naturligtvis, love him över allt!

Snart kommer Katja, så nu ska jag baka my famous kladdkaka ;)

Ha en bra dag allihopa!!
/ Camilla

Godmorgon/ g

Nu har vi ätir frukost hela familjen utom camille, den lilla filuren förstörde vår överaskning för jag kunde minsann lita på att han skulle vakna halv åtta, kunde jag det? nej jag vaknade av att camilla duschade gabriel och nana. Och camille sover ännu.. haha så vi får väl se vad vi gör istället. Nu ska jag ut i köket och umgås lite. pusspuss

Jag älskar dig kusin!! Du är bäst.
Grattis på födelsedagen sunshine (:





im back

Nu är jag hemma igen, fyfan så duktig jag är. jag är tuuuuuuuuuuuuuung alltså! fickparkerade i polisbacken i södertälje c, för er som vet vad det är för backe så e den BRANT och inte lite heller, but i did it. Innan jag drog blev jag vän med min bebooe igen men hon sleeepar nu. Imorgon fyller camilla år men det har hon glömt att nämna va? en liten kris kanske?! Hahah hon blir iaf 28 år gammal. Gratta henne! (: överraska henne ska vi också göra höhö.
nej nu måste jag tooooooooooooooova är så in i nordens trött, ska äta något först sen ska jag höra av mig till mellanbellan! GOOOOODNIGHT.


Nasnositi..the bad girl...

Min darling Nisha har inte varit speciellt snäll idag, hon slog sin store bror george med hårborsten på haken, sen smällde hon mobilen rakt på Alisons öga. Hon försökte låtsas bita gabriel, sparkade på våran hund ( inte hårt)...
Nej hon e lite varvad idag alltså.
Gabby har sagt upp bekantskapen med henne...For now Hahahaha  jag vet hur det kommer se ut senare.
Då e hon hennes beboo igen, i know ;)
Sen har hon förstört våran filmkväll, hon sitter o spolar tillbaka filmen m fjärrisen... That little brat :)
Nej nu ska Gábby ut o övningsköra lite i mörkret, mörkerkörning ;)
Och jag då? JO jag ska banne mig sova, e trött!
Nu springer Nisha runt o kramar alla och säger förlåt...hon e ju för söt!!

God natt allesammans!!   Sleep tight!  / Camilla

vad hände/ g


engång i tiden var vi vänner, vafan hände? du vände ryggen till och helt plötsligt slår du mig i huvudet,när jag frågar vill du döda mig då skriker du döda och sparkar mig? trodde vi var tajtare än såhär men uppenbarligen inte.. Aja du kan ju gå ut och leta efter en annan kompis som står ut med detta men jag tänker då inte göra det. Nu klättar du på mig också, undra om din nya vän kommer att stå ut med det.. HAHAHAHAHA i love you my bebooe.

gdhkhkill,drfgfrdcvvvvvvvvvd ddd.,........aggjgnhjnhhhhhh

nisha hade lite och säga till om också, och nu kommer hon med sin jävla hellokitty som också ska trycka på datorn tydligen, never gonna happen.


Movie time!!

Nu är det filmtime minsann först ut är Hellboy and the golden army, vald av min älskade son.
 Sedan har jag lovat min älskade kusin att vi ska kolla på Flickan som lekte med elden, den e SÅ bra!!  Rekommenderar den starkt!!

Ciao så länge / Camilla


Dagens...

Jaha dagens middag har Gabby bestämt o ändå käkade hon nyss något annat :( Men hon får f--n klämma i sig iallafall mat!!  Hahahaha im a angry bitch ;)
Luciafirandet va jätta fin på dagis...
Det blev lite shopping :P  fast jag sa att det ej skulle bli det...
Sen fick jag ett par super duper snygga skor av min lille syrra Ulrika...HON blåste mig ordentligt kan jag tala om. Hon tog dom framför mig o sa att hon skulle köpa dom till sig själv, till nyår.
Sen gav hon dom till mig utanför butiken :)
So now im a happy little girl :)
Kommer med en bild sen, promise 

:P   / Camilla

.

Shoo!

nu är hela familjen hemma igen, vart på gabriels dagis och kollat på barnen. De var så in i helvetes söta alltså, men jobbigt ocg varmt var det. Kunde knappt vänta tills vi kom hem så jag fick byta till mjukis kläder skit skönt! amandosh förstår exakt vad jag menar hahah. Idag på engelska provet gick det super tror jag fyllde i allting och skrev en text. g vet jag att jag får iaf så det är bra. Nu på kvällen ska vi ha det mysigt och kolla på film efter middagen. Vet dock inte vilken film ännu. Nu ska jag hjälpa camilla i köket remember inte ett pistol hot HAHAHHA peaceout! / g

Here i come!!

Hello everbody!!
NU ska jag iväg till Skärholmen the capital of shopping...NOT!!
Vet inte riktigt vad jag ska göra där för shopping blir det ju inte!
Men tidsfördrivning däremot...you never know what you will  end up with ;)

Tingeling så länge / Camilla

Tummen upp!

Godmorgon älskling! Denna natt var ju intressant haha. Vaknade till på natten och tittade på alison och hon bara ligger och glor på mig, som jag skratta jag började ju för fan gråta för att jag skrattade så mycket haha. Har legat och lyssnat på george hela natten som har tuggat tuggummi han somnade med det i munnen han.. Fattade ju aldrig att det var det han tugga på annars hade jag ju självklart tagit ut det. Camille var jätte snäll imorse och skjutsa mig till stationen, eller det var jag som körde. Vi åkte och lämna Nana och gabriel på dagis först. Alla barnen var utklädda så söta!! Det sprang runt en liten tomte mor där ville bara äta upp henne HAHA. Ska gå och se på dem efter skolan sen på dagis, har lovat gabriel en godispåse om han är duktig. Just nu sitter jag med sofia i skolan och ska plugga.. Det går ju toppen! Haha peaceout/ g

God morgon Sverige!!

Jaha idag är det Lucia firande på alla dagis o skolor runt om i Sweden...
Min dotter klädde jag som en pepparkaka idag, egentligen skulle hon kankse varit som Lucia med tanke på att det är hennes andra namn, men men...
Och min son ska vara tomte sen när dom uppträder på dagis, det är han väldigt förväntansfull över :)
Han har tjatat i en veckas tid nu om denna dag, det är ju så roligt när mamma o pappa kommer och  ska fika på dagis, då blir dom små liven så stolta :)
Jag är den mamman som går på alla jippon mina barns skolor o dagis har, tycker det är jätte viktigt , dels för barnens skull men oxå för ens egen, man missar såå mycket annars.
Min mamma var väl aldrig den som följde med på skoljippon direkt, hon va väl med nån vårsoare och avslutning, men mest kommer jag ihåg att pappa var med. Han va med överallt, det va alltid han som följde med oss till läkaren , har inge minne av att mor min gjorde det.
Hon gjorde det säker , men antagligen för sällan för att jag ska komma ihåg det.
Det va samma sak med mina små syskon då var det pappa oxå.

Här har ni iallafall en söt söt bild på min dotter som pepparkaka, tyvärr ingen på min son då han har tomtekläderna på dagis, dom ska byta om där, och väldigt viktigt var att jag skulle ha med mig tomtemask oxå när jag kommer för det ville han ha!! Sötis :)

Godnatt!

Just nu ligger jag här och trängs i sängen. Första blogg inlägget från mobilen då haha. Får se hur det går! Jag och ulrika har en ny plan hur denna natt ska gå av stapeln, det är jag george alis och ulrika som sover tillsammans. Vi är begravda av täcken, i promise.. HAHA camilla höll på att döda mig och ulrika, ta den ena och slå med den andra, vi vägrade lämna hennes rum eftersom vi inte är trötta så ville vi prata men det gick camilla icke med på. Plugget gick absolut inte bra idag, har inte pluggat ett skit till provet imorgon. Men jag ska plugga till skolan och sen har jag hål timme också innan provet och då ska jag plugga, egentligen är det ganska lätta säker liksom, komme ihåg förra engelska provet, hade inte ens tittat igenom papperna och jag fick g. Nope nu ska jag försöka sova! Peaceout/ g

..

Mammas pojkar?!

hur i helvete valde dom egentligen? Moa och tim?  vart passar de någonstans. Bobby och julia ännu värre. Christian och victoria visste man ju redan att det skulle bli, SPIK där alltså. nej nu är det paradise hotel! / g

äntligen

Hej alla glada! jag är inte stolt för detta.. Har åstakommit ett inlägg idag?!
Idag har jag vart i skolan, blev dock inte klar med min vägg vilket innebär att jag måste till skolan på onsdag innan kryssningen, och göra klart den.. Men det får väl duga. Det är ju bara att packa allt innan dra hem hämta väskan och sen dra till båten! a man with a plan!!

Camille var jätte snäll och kom och hämtade mig på stationen idag, jag fick köra bilen till bankomaten sen till beblioteket sen till min morbror och sedan hem! det var lite jobbigt att träffa min morbror, visst var jag glad för att se honom men vad säger man till en cancer sjuk människa som har ont? Jag sa hej hur mår du och krama honom? ja hur mår han? det är väl rätt uppenbart. Men man vet ju inte vad man ska säga.. När vi kom hem var madde kusin här med hennes kompis. Vi åt och sådär ja ni ser ju i inlägget som camilla har skrivit haha.

Hahah vet inte riktigt vad jag ska skriva har en gabriel på mig som låtsas biter mig, en alison som tar upp hela soffan, en george som spelar guitarr (stavning?) KAOS?! but thats the way we do it höhöhöö.. nej nu börjar mammas pojkar igen peaceout/ g


Härliga värme!!


gud vad jag längtar tillbaka!!
Thailand är ett så härligt land och det är såå varmt o skönt...
Va där i april o hälsade på min käraste vän Katja där, hon jobbade för fritidsresor... Vi överaskade henne sååå grovt!!
Hon hade ingen aning att vi skulle komma och hon hade nog aldrig förväntat sig det.. Det va nog det bästa jag har gjort.
Jag ska tillbakla dit med mina barn över jul o nyår något år...när jag har råd ;)
Det kostar typ 100.000 kr för hela familjen att åka.
Så det kommer ju hända imorgon direkt :)
Och min faster o kusiner o farbror ska med oxå, vi har redan planerat det, plus att vi ska hinna till elfenbens kusten oxå...o libanon sen e jag nöjd. Och detta har vi redan pratat det är redan bestämt  men vi ska bara slå till eller hur älskade faster??!!
Men jag ska dit, thats my goal!!
Och det hade aldrig hänt utan hjälp av Gabby som faktiskt tvingade iväg oss, hon övertalar bra ;) Och ulrika o melina ;)
Och min kära svägerska hjälpte oxå till med Nisha!

Nu ska jag duscha min barn sen har jag lovat dom att kolla på mammas pojkar... sen e d läggdax!
Mammas pojkar har ni sett den??!!
Haha diggar den syrianska mamman hon knäcker!

Peace! / Camilla


SYRRAN!!

Min älskade syster yster är här, hon kom  imorse för att följa med oss till sjukhuset :)
Hon ska tom laga middag till familjen idag!!  Vilken lyx jag kommer att ha idag, slippa laga mat!
Inte dumt alls....   ;)
Min prinsessa Madeline e på g oxå (systerdotter) med en kompis hit, och min älskade kusin Gabby o sen kommer min stora syster hit oxå... Annelie :)
Vi ska fika då tänkte vi...
Måste ju låta andra förföras av den underbara chokladkola pajen jag gjorde igår kväll ;)

Kram / Camilla

Tvätt , tvätt oändliga tvätt!!

Tvätt har man massor utav kan jag tala om när man är 6 st hahaha....
Men jag tycker om att tvätta konstigt eller hur ?!
Men jag är sån som tycker om att ha rent o fint runt omkring mig... Är inte pedant direkt, men hatar när det e stök runt omkring!

Ska springa iväg till tvättstugan nu. Vi syns sen!
/ Camilla

Nu så

Nu har vi varit med pappa på sjukhuset o han har fått sin spruta.
Shit den sprutan var grov, tur att han inte såg den ... puh
Då hade han nog inte tagit den. Det är en spruta som innehåller ett implantat som ska avge medicin i 3 månader sedan får han en ny efter 3 månader.
Pappa ville att jag skulle ta hand om allt som har med papper och hans tider till läkare att göra,
han behöver min hjälp så jag finns här för honom, nu o för alltid :)
Tänke inte engagera mig om något annat, all min energi går till honom nu!

Kram kram / Camilla

Made of love...



Den här pajen e helt underbar!!
Det är en chokladkola paj med nötter....
MMMM...
Den ska bakas på julafton, det e bestämt!
Jag kommer ju ha jul hemma med min pappa, farbror, syster Ulrika, faster och mina 2 dearest cousins Gabby o Madde och sist men inte minst my family!

Igår pratade jag med min stora syster Annelie, hon tar det så lungt med pappa, men hon har ju varit med förr, och jag beundrar hennes styrka...
Allt hon varit med om och fortfarande så stark!!
Love you dear sister!!
När vi  va ovänner ett tag, jag saknade dig faktiskt så mycket då,
när det brann ville jag bara åka hem till dig och krama dig, men jag var rädd för din reaktion... men jag låg o tänkte på dig hela tiden.
Sen kom du fram till mig när du skulle hämta barnen, tror dom skulle sova hos dig, George o Alison??
Det kändes såå bra när du kom fram o gav mig en stor o varm kram!

Min andra syster carina är en helt underbar människa det oxå, synd att jag inte har så bra kontakt med henne, men hon har gått igenom så mycket, hoppas Gud gör henne stark!
Hon är det redan, men en extra tanke på henne, jag tänker ofta på henne o hur hon mår, men jag vet att hon inte alltid orkar pratar o det förstår jag!
Men hon ska veta att jag finns här för henne, o mitt bäst minne av henne är när hon va hemma hos oss när jag va liten, o stod där framför spegeln med sitt stora tupperade hår , tights, stor tröja o brett brett resor bälte!! Detta va på 80 talet som ni kankse förstår :)
Så springer folk runt nu, fats med lite mer dämpat hår ;)
Lover you alote!!

Ha d! / Camilla

What ever!

Jag bryr mig inte, ja jag hade narkotika problem när jag var 14 ÅR!! Men jag va ingen jävla narkotika missbrukare, jag testade narkotika, var nyfiken o ville testa...
Who didnt??
Om du e min vän på facet, va inte det då...
Du vet at jag e som farmor, både pappa o några andra säger det som kände henne, du får ta det med dom!
White trash?? Jaha okej då , tack....
Tick tack??   detsamma ;)

Guess what?!

jag äter just nu frukost? big suprise va?
för de som känner mig vet om att jag aldrig skulle äta frukost den här tiden på dygnet skulle aldrig ske. Tycker att det är så jävla äckligt att äta tidigt på morgonen  så det är sjukt. Ibland kan jag sitta hungrig i tre timmar innan jag äter för att jag inte får ner något. Rätt onödigt egenligen men så har jag alltid vart. Vaknade klockan sex när jag egentligen kunde gått upp klockan sju, men skulle fråga min syster en sak och då orkade jag inte somna om, min farbror har fått för sig att man mår bättre, så vi får väl se hur jag kommer må idag haha. Ser verkligen framemot skolan idag ska jobba på utav bara helvete så jag får G i måleri, för att nästa vecka missar jag två dagar pga kryssningen. Men det är de värt!


HAHHAHA camilla kommer bli rädd när jag kommer idag med tanke på hur mycket kläder jag har med mig, lär ju tro att jag aldrig planerat att åka hem.. BTW  tror inte sofia kommer till dig idag, hon har fått halsfluss! Nu ska jag glo vidare på tvn, ha en trevlig dag! / g



see you later bebooe!

telefonhelvete!

Så iriiterad jag blir.. Kom precis in med enzo var ute med mamma, så paratade jag med camilla i telefonen KUL att den bara dog sådär KUL att jag hade massor av mess jag inte hade läst ännu och KUL att jag inte får på helvetet nu..fuckit dags och sova tror jag, innan jag smäller in pannbenet på någon jävel!!!!! man kan inte alltid vara glad.




jag och bästavän! lite tråkigt nu när vi inte kan ses varje dag... Men som vi ska åka i den där nedrans bilen sen hjärtat. I LOVE YOU!


HAHahaha

sitter och glor på stockholm arlanda med mamma, så kommer det en brud med en tatuering på en kille sen ett kryss över! det var hennes x pojkvänn de var tillsammans i tre år och när de tog slut så var hon tvungen att tatuera in krysset HAHAHHAAH. så akta vad du väljer att ha på huden förevigt!  det jag har lär jag ju aldig behöva kryssa över! thank god for that! / g

i need to go to calm!

nej nu måste jag dra till calm och byta min anchor, i want bigger sådan storlek som sofia har! but i need money to buy that.. KUL! nu har jag en grön bakom örat, men vill nog ha en vit "diamant" haha like its real. / g


im clean!

Haha nu har jag badat! vilket jag hatar att göra men med musik blir allting bättre, så jag koppla som vanligt in högtalarna i badrumet och lyssna på min ipod! så jag sjöng och gapa i min ensamhet där är det ända stället folket inte ber mig att vara tyst.. sorligt men sant. Pröva det! så mycket skönare att bada med musik till.      Jag ska vara ärlig funderade på att skippa skolan imorgon skolka och dra till camilla redan på morgonen, men min vän sofia har en bra påverkan på mig! så imorgon ska jag dra till skolan jobba effektift så jag blir klar men den jävla väggen, sen ska jag möta upp sofia på pendeln och vi ska dra hem till camille & camilla! Har ett stort engelskaprov på fredag som vi ska plugga på där. Samt ska jag hjälpa camilla i tvättstugan, inte för att hon pistol hotade mig som andra skulle sagt! utan för att jag SJÄLV vill det. Nu ska jag äta en lussebulle och messa min käre farbror! på återseende/ g


Vart sov Gabriel egentligen??

Nån frågade vart gabriel sov fr att han va 2 månader... Hos mig! Haha jag AMMADE honom då!!
Och han har alltid sovit inne hos mig, och sov han hos Frida så vad det för att han hade somnat där och hon VILLE ha honom där... Snälla min dotter Alison sov oxå hos mig, hon vågade inte sova ensam så varför la jag inte henne hos den som hade gariel sen han va 2 månader gammal, om jag NU ville vara i fred???!!
Sorry hur ni än vrider o vänder det kommer ni se ut som fån  för jag vet nämnligen vart ni vill komma och tyvärr det FUNKAR inte  ;)

Puss puss...  / Camilla


hahahaha snart vet jag vem du e ;)

Jaha jäklar va påhopp man får då??!!  Shit alltså, jag har sagt vissa saker om min mans familj till endast ett antal få personen... Bara för att veta vad som kommer ut och då veta av vem ... Så det är inte så svårt att veta vem som skickar dessa skit kommentarerna till mig.... Soon i will know, och då kommer du få stå till svars. 
Varför blir man så upprörd över vad jag skriver om mina tvilling systrar?!
Om jag skriver om dom varför verkar det som om att du  tar det såå personligt??
Det e ju inte ens om dig jag skriver?! Och du vet inte hela sanningen heller. Om jag e en manupulativ männsika så måste ju ni vara jävligt korkade o lättblåsta som lyckas bli manupulativa av mig..
HAHA då e jag grym!!
Vilka grejer jag kan göra då med människor....
Frida tog inte hand om oss?? Vi tog hand om henne!
Kolla vem hon va när hon kom hit, och kolla hur hon blev sen o kolla hur hon e nu...
Är jag som min MAMMA?? Nej du skulle inte tro det, jag är låååånga vägar från henne,
folk har alltid sagt att jag är som min FARMOR... Det e jag stolt över!

Ja ibland är jag skadeglad över andras misslyckanden framför allt när det är såna som vill svarta ner mig, för WHAT COMES AROUND GOES AROUND!!!
Karma ni vet?!

Jag har inte tid med såna som er utan ta o skaffa ett liv....
Tänker inte bry mig om vad ni säger...

see ya around, i belive ;)  / Camilla




hej

Kom precis hem från skolan, jag är så jävla dålig alltså.. Började klockan tolv och kom en halvtimme försent.. NOT GOOD!! Förstår inte varför folk ska skita ner vår blogg så in i helvette, drar upp saker som hände för två år sedan?! lev vidare istället så mår du bättre. Nu ska jag dra och käka middag, peaceout/ g


Frida frida lilla frida...

Hej Frida!!
Tänka sig att du hittat hit.. Säg vad du vill om mig, men du e som mamm.. du vet vad jag menar ;) Tänker inte hänga ut dig hä'r, e mognare än så!
Den största oRMEN e du!! Jag försökte inte styra ditt liv, det gjorde du själv... Du fick toppen betyg när du va hos mig, det får man inte om man måste vara en slav hela tiden som du påstår!!
Men när du drog så gick det DOWN DOWN DOWN för dig :) O det e jag GLAD för!!  Eller ?? Sorlig historia gumman lilla men du har inget att hämta här, absolut inte!! Du har inte hört av dig förut så börja inte nu, kryp tillbaka till den lilla orm hålan du kröp upp ur o stanna där!



hahahaha min "syster" som ni ser har upptäckt oss...synd va ju det!
Aldrig får man vara ifred, dom e såå nyfikna vad som händer i vårat liv så dom bara måste rota runt lite.
Nya Glamour e här så fortsätt att kolla in oss för det här bara början, vi kommer nog ha lika många avsnitt som glamour snart ska ni se ;)
Hon hjälpte till med tvätt, städ o passade barnen ibland när jag skulle handla.
Ibland erbjöd hon SJÄLV att ta hand om dom så jag o min man kunde ha lite egen tid, men jag tackade ALLTID nej till det.
Och jag menar hon bodde ju hos mig så tvätten var väl hennes tvätt oxå?? O hon städade väl b ort sin egen smuts oxå?? Eller va det BARA min tvätt o min smuts??!!
Got damn tjejen sök hjälp, du har så mkt aggressioner i dig.
Och dessutom så bad jag dig om förlåtelse när vi hade bråkat o bad dig komma hem igen , men du ville EJ.
Du gjorde mig en tjänst då, för FY FAN va skönt d e att slippa dig, kändes som en befrielse...

Ja jag har oxå gjort saker som jag inte e stolt över men vem har INTE gjort det??
Dock e jag ingen ORM, dom hugger folk bakom ryggen, som du...
Jag är inte GUDS bästa barn, det va bara JESUS!!

Pusseliluss luss på dig!!

Hello beuty!



Nu har jag hämtat ut mina nya fina skor:) I love them!!
Jag är som sagt sko fetisch... Vilket jag har efter min faster...tack ;)
Min man uppskattar det dock inte lika mkt... O inte min dotter heller :( 
Men hon är o andra sidan likadan som mig, så när hon vill ha ett par skor o jag säger nej då får jag minsann äta upp det... då kör hon med, varför får du men inte jag???
Så nu gömde jag skorna på en gång i min sko hylla, hoppas hon inte märker dom hihihi...
Jag beställde dom först i strl 36 men dom va för små, så jag beställde ett par i strl 37... men dom va för STORA!!
Hallå?? skumt..men jag tycker om dom såå mkt så jag ska behålla dom iallafall o köpa  en sula o lägga i så fixar det sig ;)
Samma hände med ett annat par jag köpte från samma ställe , men men...

Idag MÅSTE jag köpa julklappar det blev inte av igår... Det fattas 3 st till Nisha o 3 st till George o 1 st till Gabriel.
Jag har nämligen bestämt att barnen ska ha 6 st julkklappar  var i år....
Sen ska jag till pappa :)
O mannen min ska till läkaren strax...

Tingeling så länge!!
/ Camilla

kris.

fuck it! hatar när man kommer på klockan halv tolv på natten att man inte har några tamponger? vadå kunde man inte komma på det lite tidigare när affären var öppen? Man har liksom verkligen noll så man inte ens kan klara sig till imorgon och då är det kris. So a man got to do what a man got to do liksom, så det var bara att klä på sig och dra till macken och köpa. KUL, nu är jag tillbaks i nattkläderna ligger i sängen och velar om jag ska se på friends eller två och en halv men. Var trött ett tag så tänkte bara lägga mig direkt, men prata med min farbror i telefon skratta som vanligt och nu är jag pigg igen.. Har ett glas mjölk och choklad somm mamma köpte till mig idag, så det är vad jag tänker roa mig med nu! peaceout/gabbi

true?

Att gråta är
inget tecken
på svaghet,
det är ett
tecken styrka. / g

..

Jadu camilla?! vår släkt/familj är det ingen som förstår sig på, inte ens vi själva. Men att de där 3 små ormarna ska bry sig om morbror nu kan de ju glömma!! blir så jävla förbannad. De kan väl gå och bry sig om sin nya pappa istället, så mår dom bättre.. Här har de ingenting att hämta. Dumt nog fick de reda på det.

Har pluggat teori som bara den nu på kvällen, på torsdag åker jag till camilla för att bli förhörd samt hjälpa my love i tvättstugan tänkte jag. Vet inte om jag går till skolan på torsdag eller inte. Det beror på hur det går med min vägg imorgon. Ska försöka hinna klart har ju målat den två gånger dessutom så nu ska jag tappesera. Börjar klockan 12 imorgon så jävla skööönt alltså!!

sitter och ser på hells kitchen, känns som att jag har fått nog av kineser idag.... hörs sen/ gabbi

Ber om syndernas förlåtelse


Okej nu har man syndat igen...jäkla skit jag som lovade mig själv att låta bli godsakerna till jul :(
Men kommer min man hem med himmelsk baklava så e ju d loppet kört!!
har atgit hem min pappa oxå som inte mådde så bra, och gett honom hans medicin samt ringde honom nu ikväll o påminde honom om kvälls medicinen...

Nu har ryktet spridit sig till mina 2 halvsystrar att pappa har cancer, han är INTE ens deras pappa utan är födda i äktenskapet med min mamma , men hon följde dock inte äktenskapsförorden och dom tio gud budord direkt, mer behöver jag väl inte säga. Som ni ser e vårt  familje liv lite komplicertat...  :(
I 15 år trodde  min pappa att tvillingarna var hans, dock hade han lite misstanke men det blev bekräftat när tjejerna va 15 år o min mamma kläckte ur sig det... Det blev en chock, min ena syster blev helt förstörd, men idag verkar hon inte bry sig så mkt dock.

Sen min syrra stack från mig o vi blev ovänner o jag klippte av banden helt, så har dom väl inte brytt sig så mkt om pappa??
Jag tvättar åt honom, ser till att han mår bra o hör av regelbundet... VAD gör dom??!!
Ska dom komma nu och fråga om det e sant m pappas cancer??  Ja som om vi skulle ljuga om det...Vi är inte som vår MAMMA!!
Min ena syster ringde min andra syster ( som e min HEL syster) o frågade om det va sant, för på något sätt visste hon... Jag känner lite RING honom själv för f____!!!
Inte har dom fått reda på det via denna blogg då dom inte ens vet ( hoppas jag ) dess existens....
Men hur som helst, visst har dom rätt han va ju deras pappa i 15 år, men sen då?? dom uppsökte sin biologiska pappa och mer än så vet jag ej...
Inte hälsar någon på pappa nu iallafall... Så varför låtsas att dom bryr sig?!  Man ska väl inte börja med det bara för att det hänt något..eller? Man ska väl vara där i vått som torrt?

Nej nu måste jag ta reda på lill tjejen hon börjar bli övertrött....Och har kissat i pottan o tömt den själv :P

Ha en underbar kväll allihopa !
/ Camilla



jag skäms åt dig flicka lilla...

alltså denna heidi montag får väl fan ta och ge sig nu, stackars människa. Lyssna på detta speciellt texten, ingen kan väl påstå att den är bra?! / gabrielle.


böhö

Herregud säger jag bara!!
mensvärk måste nog vara det värsta som finns och när den sitter i utav bara helvete! när jag får ont så har jag skit ont i benen kan knappt och, jag har ju medicin utskriven men själva grejen är den att jag måste ta den innan värken kommer. skit kul att jag inte gjorde det imorse då och har haft ont till nu, sov ett tag. Fan det är väl inte meningen att man ska ha så ont så man ligger och bölar heller?!

Igår var jag på väg att få stryk, haha. Det har hän två gånger tidigare en gång i solberga en gång på kreta och sen nu igen igår. Pappa åkte imorse och han sova när jag skulle gå och lägga mig igår, så jag ville gå in och säga hejdå och krama honom. Så jag lutar mig över honom för att fixa hans täcke sen krama honom, i samma sekund hoppar han till och knyter handen? då insåg jag att han visste inte vem det var, så jag skrek pappapappapappa det är jag! och då skaka han bara på huvuden och krama mig och sov vidare. På kreta var det värsta då flög han upp i sängen satte sig som en gorilla och var på väg och slå, samma sak när vi bodde i solberga. Och varje jävla gång säger han att jag måste väcka honom så han fattar att det är jag. Men när vi bodde i solberga så bodde vi längst ner och det var sommar så vi sov men alla fönster öppna så då fattar jag ju att han reagera när någon kommer och sätter sig på sängen bredvid honom. Men fatta tungt man sover allstå!

nu ska jag plugga mår toppen, sen ska jag fråga mamma om jag får mat från grillen idag.. Vart så sugen på det noooot goood :/. pusshejgabbilen haha, förklaringen till det namnet kommer en annan dag my lovers.


KL 17.32..

Nu så har jag hämtat pappa från sjukan, han mår inte bra...tyvärr.
trodde jag skulle slippa göra aprach då vi kom hem så sent, men icke sa nicke det gjorde Gabriel klart för mig!!  ( 3:e barnet i kullen ;) 
Så dom lär ju vara klara vid kl 20.00 , när dom ska sova... hahaha.. men dom får äta naturligtvis innan, dom som längtat så :)

Nej nu måste jag sätta igång o rulla aprachen...det TAR tid!

Hej så länge!
/ Camilla

galna kineser

Hej älskling! gabrielle som skriver.

Idag har jag vart i skolan, hade bara en lektinon och det var matte, när jag satt där kändes det väldans onödigt att jag åkte till skolan bara för att ha matte?! vi slutade klockan tolv och de som hade något att ta igen i något/några änmen skulle stanna kvar och göra det. Proffset sälv hade absolut ingenting förutom idrottsprovet som var frivilligt och som jag valde att inte göra. På matten spelade vi med tärningar räknade lite och sen fick vi gå! Efter skolan åkte jag, amanda och sofia till kista centrum och kollade runt lite i den "nya" delen  som de har byggt, satan i gatan vad mycket jag hittade som jag bara måste ha! haha. Det är ju ungefär samma affärer som i skärholmen men deras lokaler är mycket större i kista och mycket större utbud. Hitta massor som jag önskar mig i julklapp!

HAHAHahha när jag osh sofia sätter oss på tunnelbanan på väg till tc så sitter de två kineser på andra sidan gången. Ena killen får syn på sofias kindpiercingar och börjar babbla om det till sin kompis. Helt plötsligt blev de jätteintresserade av dom och börja prata med oss, de båda var ju stup packade, rätt som det var så tar ena killen fram en kamera sätter sig bredvid mig och ska börja fotta sofia? självklart vet man ju att kineser gillar och fotta men någon gräns får det väl vara? så jag började ju asgarva jag kunde inte sluta tårarna bara rann ner, och sofia började ju själv garva och gömde sitt ansikte. Sen sätter sig polaren bredvid sofia och ska också fotta henne, då har hon alltså två kameror i facet. Sen fråga de efter våra nummer, absolut som att jag skulle ge det till dom?! så sofia satt och rabbla upp någon jävla story att polisen lyssnar av hennes lur och att hon och jag ska dra till grekland nästa vecka och vara borta i tre veckor. Det gick dom väl på.. Men vad gör sofia då?! jo då frågar hon om dom någonsinn vart i bandhagen? (jag bor där) de båda skaka på huvudet, men ena killen säger att de bor i högdalen en station ifrån. Men att dom inte har något imot att åka till banhagen, och sofia pushar på som bara fan och säger att det är jätte vackert där och lallalala. Tillslut frågade ena killen om hon bodde där? Då jävlar var jag snabb som fan och sa att det gjorde hon. Sen skulle vi ju alla av i tc, då sprang jag och sofia ifrån dom och drog till pendeln. Sjuk egentligen vette fan vad som försegick uppe i deras skallar men något stod ju inte rätt till ändå.

Nope nu ska jag dra ner äta något, ta itru men min mensvärk sen blir det tv sen plugg! peeaceout!

  

jaha nu så.

Dom ringde från sjukhuset, så jag ska hämta min pappa nu, han blev nyss  utskriven!
Har tänkt på honom hela natten o hela dagen idag..
Sen tror jag att jag ska inhandla dom sista julklapparna så slipper man bekymra sig för det!
Fick lite skattepengar tillbax som var VÄL behövda!!   Är inte rik vet ni ;)

Barnen har beställt aprach till middag idag, en syriansk maträtt, ungefär som våra koldolmar MEN såå mkt godare.
Man rullar köttfärs o kryddor i vindruvsblad och ångkokar det sedan i vatten bestående av tomatpur o citron...
MUMS FILIBABA!!

/ Camilla

Hmm..

Nej johanna, ingen förtjänar cancer av dom som ÄR godhjärtade, det va inte riktigt så jag menade. Jag menar att såna som förtjänar cancer och att få lida är såna människor som har gjort något hemskt!! RIKTIGT HEMSK!!  Pedofiler, våldtäktsmän massmördare, krigs herrar som mördat för skojs skull är du med vad jag menar??
Vi tar aldrig bort kommentarer...alla åsikter är välkomna! tar en stund bara att dom blir publicerade, vi godkänner dom inte ens innan!

Ha det bäst nu!
/ Camilla

Tingeling...

Jaha nu e d en ny dag, chocken har fortfarande inte smält... Man får ta en dag i taget.
Jag har fått feber o frågan e : Är det pga beskedet igår?  All stress?  Eller är jag sjuk på riktigt?
Jag menar kroppen kan ju spela en många spratt ibland.
imorgon kommer min älskade lillasyster, för vi ska följa med pappa till sjukhuset på torsdag båda två ....
Jag väntar på att dom ringer från sjukhuset så jag kan hämta pappa, måste iväg o färdigställa badrummet jag har lagt plattor i... Endast silikonering kvar :)
 
Vi syns senare!
/ Camilla

nisha!




Titta vad jag hitta så gulligt!! en bild på nisha camillas yngsta dotter när hon sitter på trappen. Det roliga med det hela var att hela familjen skulle packa in sig i bilen och som vanligt tar ju det lite tid. Ja de som är närvarande förstår, så nisha tröttnade helt enkelt på dem och gick och satte sig på trappan. Kommer aldrig glömma det, camille ropa på mig som en galning för att jag skulle fota henne. Mybebooe är för gullibulli! / gabrielle


ÄR DET SÅ?!

Jag har tänkt på en sak.. Varför måste vissa människor gå igenom allt och andra inget? Om jag får säga det själv så har både ulrika, camilla och min morbror gått igenom attans mycket. Räcker det inte snart?! Jag vet mycket väl att min morbror kommer klara sig från detta för att han är stark nog. Men att gå runt med oro dag ut och dag in är inte precis det bästa värken för honom eller för folk i hans närhet. Han vet att han har stort stöd från sin familj och att vi aldrig vänder ryggen. Är det något vi kan så är det banne mig att stötta! Jag tror att de personer som gud anser är lite starkare här i livet får tåla lite mer också kan det vara så? Både ulrika och camilla är två väldigt starka personer! och jag beundrar dom väldigt mycket för det. / gabrielle.


What happends next??

Okej jag mår soo not good...försöker hålla hoppet uppe Gabby ...promise you that! Jag vet att ni finns där, och du stör aldrig raring!
Maria tack för  ditt STÖD! Det värmde det du skrev!
Jag hoppas att det kommer bli bra det här, jag slutar aldrig att hoppas på det bästa, bara inte cancern har spridit sig, det är väl det man är mest orolig för. 
Idag har varit en sorgsen dag , men vi försökte pigga upp barnen o drog till MC o köpte glass nu på kvällen.... Lite uppiggande var det väl för dom , med tanke på att jag e hård med sängläggningen kl 20.00.
Men idag är inte som en vanlig dag.
Dom ringde från sjukhuset o sa att pappa blir kvar över natten, han får komma hem imorgon. Dom behövde ta nya prover på njuren , då dagens njur prover var lite höga.
Men det var ju pga urin samlingen, sa dom.
Nu är det bara o vänta o se vad som händer härnäst..

Nu ska jag kolla på " flickan som lekte med elden " med min älskade man!

Godnatt på er!  / Camilla


good to se you./ g

Nu har brorsan gått, underligt egentligen, han kom hit var inte alls lik sig gick upp prata med pappa hörde pappa höja rösten då och då, sen hör man hur R börjar gråta och sen efter en halvtimme as garvar de! De kommer ner som absolut ingenting har hänt pappa tar en tallrik med mat och vandrar upp till övervåningen och R sätter sig vid matbordet och samtalar med mig och mamma. Plötsiligt kom den gamla R tillbaka så som vi satt och snacka precis när han kom tillbaka efter tio år glad och sprallig och inte alls så tråkig och inåtvänd han har vart den senaste tiden, kändes faktiskt skönt. Han undrade vart vi skulle fira jul, vill dock inte att han ska sitta ensam på jul den 24 gör väl inget med tanke på att han inte firar jul den 24 men den 25.. Då får han ta och skaffa sig sällskap. Ibland känns det som jag har vart lite för hård mot honom.. Det var kul att se dig igen. but what happend to your eyes?

håll hoppet uppe.

Som ni ser i inlägget under så har camillas pappa min morbror fått prostatacancer.
Har tänkt på honom mycket nu ikväll och tycker väldigt synd om honom.
Tänk att behöva gå egenom det.. Men jag vet att han är stark nog för att klara det!!
Har tänkt väldigt mycket på hans döttrar också, men jag finns här om de vill prata om det
och det vet dom mycket väl. Mamma har vart ledsen idag också, men det är bara att hålla hoppet uppe.
Morbror blir frisk det vet jag!

Snälla GUD!

Mittt liv känns väldigt konstigt just nu, min pappa har fått prostata cancer, svaret fick vi idag.
min pappa av alla har drabbats,han är den mest underbaraste och kärleksfullaste människa som finns...
Jag har visserligen alltid varit pappas flicka :)
Ingen förtjänar något så hemskt som cancer, eller jo kan komma på en del men inte vanliga godhjärtade människor iallafall...
Nu väntas många år av behandling och många tusen tårar av mig.
Han började med bromsmedicin redan idag.
När han kom till läkaren idag så va hans mage så uppsvullen och det var resultatet av en full urinblåsa, dom tömde pappa på 3 LITER!! urin, att det får plats sååå mycket visste inte jag.
Nu går mina tankar  till min älskade pappa och mina böner till vår fader allsmäktig.
Tack för att det är år 2009  och det finns bra mediciner mot prostatacancer, vilket det inte fanns förut.
Min farfar hade prostatacancer han också och dog tidigt pga det, jag har aldrig träffat honom, han dog långt innan jag va född.... Och d e ju ärftligt så....

Så cancer kan vem som helst få... Du vet aldrig vad framtiden håller för dig, så ta hand om dom du håller kär o bryr dig om, man vet aldrig vad som inträffar imorgon!!

/ Camilla


...

Hejsan! gabrielle på tråden.

Har vart i skolan idag, roligt som vanligt.. Var med på min första idrottslektion ever idag, var faktiskt riktigt kul! vi var i gymmet hela klassen och fick gymma, dock var det riktigt dålig musik men kul hade vi ändå. Måste verkligen få g i idrotten samt bra betyg i alla  andra ämnen, eftersom jag vill komma in i måleri nu efter rundgången då vi får testa på alla ämnen inom bygg måste jag ha bra betyg. Vilket jag har, men måste bara få bort igt i idrotten. För att det är så många som söker till måleri och då väljer dom efter de bästa betygen. Och man vill ju inte mista sin chans att göra det man vill pga lathet! Tänk på det alla som går i skolan och bara slarvar, tro mig jag har vart en av dom.. Jag är 18 år och går i ettan på gymnasiet jag ska egentligen gå i trean. Jag har dock inte gått om utan jag valde att hoppa av. Så denna gång ska jag ta skolan på mer allvar och göra mitt bästa i alla ämnen. Lite skolpredik av mig dårå, kan knappast påstå att jag är den som borde predika men man hoppas väl ändå att man når fram till någon haha.

Just nu är min bror, farbror, kompis, matvrak kalla honnom vad du vill här! Han vill helst att jag kallar honom för bror. Men jag tycker inte direkt att han har gjort sig förtjänt för att kalla sig själv det. En människa som en gång var ens bror, som sedan vart borta i tio år, sen kommer han tillbaka? kan man kalla honom för bror? när han egentligen inte är ens bror. Men i dessa afrikanska släkter behöver man inte ens ha blodsband för att kalla varandra för familj. men egentligen är han min farbror! Pappa pratar lite allvar med honom, och det är nog inte lätt. Jag skulle då inte vilja vara i hans skor! Hoppas det blir bättre, vill bara att du ska ta tag i dig själv för din egen skull. (:

Nu ska jag äta middag sen när brodern har åkt hem blir det plugg hela kvällen! pusshej

Hallå alla pigga!!

Godmorgon, godmorgon!! Shit va jga e trött...e jag ensam om det??  Jag vaknade till total kaos hemma, barnen skrek och min äldsta son hittade inte sitt busskort, den dök upp senare men då va det för sent att ta bussen till skolan , så deras pappa fick skjusa dom... Antar att dom va glada för det.
Jag bara undrar vart e VINTERN??!!  Jag vill ha snö, o ppulka med barnen o göra snögubbar :)
Men just nu verkar det mer vara höst, känns som om det e oktober INTE december, eller vad säger ni??
Jag håller tummarna för en VIT jul iallafall....det måste liksom snöa då så man får lite julkänsla...
Jag hatade högtider när jag var liten, julen, påsken, midsommarafton, nyår tom min egen födelsedag!
Varför?? Det ska jag tala om senare.... Har inte tid just nu, måste iväg med min älskling till läkaren....

Vi hörs sen, nu måste jag kila!!   See ya all later  / Camilla

Tänk om...

Just nu sitter jag i min soffa med min älskade först födde son och tänker tillbaka lite, mer exakt på den dagen när vårt hus började brinna för snart 2 år sen. Vi låg o sov och det började brinna mitt i natten på under våningen, jag ryser bara jag tänker på det... Jag kunde inte sova på hela natten, hade orolig sömn och vaknade titt som tätt, jag hörde konstiga ljud o trodde det kom utifrån men när jag sedan hörde ett glassplitter så väckte jag min man, jag sprang ut från vårt rum och mötes av den mest tjockaste och svartaste rök man kan tänka sig. Jag kunde inte ens gå ner för trappan... Och å undervåningen låg min käraste vän och min lilla syster och sov...eller jag trodde det va kört med dom, att dom hade dött, inte kunde väl någon överleva denna rökutbildning??!!
Och jag kunde inte GÅ NER!! Jag skrek och jag stampa tills jag hörde dom , jag ville inte ge upp. När jag fått deras uppmärksamhet och fått respons av dom att dom fattade va som hade hänt o hörde dom springa ut, så va det dags att ta hand om oss...men hur skulle vi ta oss ut...vi va ju fast på övervåningen!!
Vi tog våra barn , minsingen va bara 4 månader då, alla i underkläder eller pyjamas , jag lirkade handukar runt om dom så dom inte skulle frysa lika mycket och föste ut dom på balkongen...Och nu då??!!
Min man sa åt mig att klättra till grannens balkong ( vi bor i radhus och balkongerna sitter ihop, med endast en skiljevägg emellan) jag väckte grannarna och tog emot barnen och när jag skulle ta min lilla dotter som låg i ett tjockt täcke tänkte jag bara att jag får inte missa henne så hon ej ramlar ner... Man va som i trans... Minman kunde ej ta sig över och jag har heller inge minne hur han gjorde det, kommer ihåg att han sa : Lämna mig här älskling, ni är trygga nu"  Shit han tänkte ge sitt liv för vårat, vet ej vart jag fick styrkan ifrån, för enligt min granne var det som en gåva från ovan , jag slet i min man och ryckte honom över tillsammans med hjälp av min granne., vem vetr jag inte.....  Tillslut va vi alla i säkerthet!!   
Mina grannar kommer jag aldrig att glömma!! Och inte Gud heller!!
Micke, Sussie,Jenny och Kristoffer...ni e guld värda föralltid för den natten!!
Och alla ni andra oxå som hjälpte oss o kom o gav oss kläder då vi ej hade något kvar.
Allt försvann den natten.
,Lotte o Abbe: LOVE YA!! Ert stöd kan inte förklaras med ord...
Men det e konstigt...jag trodde jag hade förlorat min lilla syster och va såå lycklig över att hålla om henne och att hon levde!!  Idag däremot är vi dödsfiender..typ... Knstigt hur saker o ting kan bli eller hur??!!

Ha det bäst alla därute! Och sov sött!
Kram / Camilla

BIG NO FOR ME!

Jag tittade nyss på sex i familjen och det är ju helt overkligt. Först att inte kunna få barn alls och sen med lite hjälp få sex stycken. Hade ingen aning om vilka risker det fanns med att ha sex små barn inom sig, visst visste jag att det var risk för barnen men stackars mamman. Hon blev ju jätte sjuk efter att barnen hade kommit ut. Men som tur är så blev hon bättre och lever ett bra liv med sin man och sina sex barn. Helt otroligt egentligen gå från inget till sex måste ju vara en hel omvändning. Men så söta barnen blev efter ett tag, kan ju inte påstå att de var några skönheter när det va pyttepytte små and its okay for me to say that för att pappan tyckte inte heller det. Det är faktiskt intressant att se på sådana program brukar ofta se på Jhon and Kate plus 8. Inte för att jag någonsin skulle klara att ha ett dagis runt mig dyngnet runt men det är kul och imponerande hur folk faktiskt klarar av det.

En saksom jag dock tycker är lite konstigt är att pappan sterreliserade sig efter att barnen var födda, varför?!  helt onödigt ju, det var ju pga av han de inte kunde få barn om jag förstod saken rätt. Och tänk om, inte för att jag tror att det skulle ske men tänk om de skulle vilja ha fler barn? Eller om han skiljer sig med sin fru och gifter om sig och vill ha barn med henne? Hoppas dock att dom lever lyckliga tillsammans med sina barn livet ut. Men att sterrelisera sig är ändå ett stort beslut!

   

nej nu ska jag se på prodject runway och äta köttfärssås som pappa har lagat, gottgottigottgott! haha peaceoutlovers/ gabrielle

.

Ny header made by me! såå mycket finare må jag säga hahah ! (: / gabrielle


is it true?

Det bästa med det förflutna är att det ligger bakom oss.
Det bästa med framtiden är att vi kan bestämma hur den ska se ut
Det bästa av allting är att leva här och nu i ögonblicket.

Är det så? Eller är det bara någon som någon hittade på? för att allt ska kännas bättre här i livet? Jag tycker att det är sant till en viss del. Självklart är det bra att det förflutna ligger bakom oss om det hände något hemskt där. Men tänk på alla roliga stunder man vill ha tillbaka när allt känns jobbigt i ögonblicket? Man kan inte alltid bestämma framtiden, ibland blir det raka motsattsen. Personligen tycker jag att det är bäst att liva i nuet, i ögonblicket! / gabbi

God eftermiddag!

Jaha nu har jag kommit hem efter att ha varit ute o handlat till middagen, det blir tacos, för det har mina älskade barn bestämt!
Jag vill oxå passa på att gratulera Kenza på hennes blogg födelsedag, tror det va 3 år den fyllde!
Grattis!
Hur har du lyckats? Whats your secret ?! Give it to me!!
Hoppas vi oxå will last that long :)
Jag har aldrig kollat in en enda blogg förut, tills nu. Och Kenza verkar vara vettigare än andra "stropppar" med pengar...me like alote!
Nej nu ska jag börja steka köttfärsen, barnen vrålar av hunger...haha skämt o sido ;)

Hörs sen då! / Camilla

2:a advent!


God morgon!
Vaknade upp idag med två extra gäster i sängen...min ena dotter o son hade krypit upp mellan mig o min man...
Så det va bara att  gå upp :)
Vi gick ner o gjorde lite varma mackor till frukost, kanske inte det mest nyttigaste men ibland får man fuska  ;)
Sen tände vi andra ljuset i adventljusstaken ...
Shit alltså det e snart JUL!! 
Nästan alla julklappar e avklarde har bara några få kvar...
I jul ska vi vara hos mig jag o min kära faster har gjort en deal, jul hos mig påsk hos henne :)
Idag ska jag ha tvättstuga , så det händer nog inget speciellt på denna sida av Stockholm för mig, men men dagen har precis börjat så vad som helst kan ju hända.
Kram / Camilla

en prutt i havet.

Godmorgon folket!!

Har precis vaknat, lite tidigt kanske skulle egentligen gått upp vid elva men vakna upp vid nio och kände att jag bara inte kunde sova mer det gick bar inte haha. Så nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på mam för vi ska se på eastenders tillsammans. Så  idag är det andra advent? tiden bara rullar fram, det gå så jäkla fort alltså. idag blir det julklappsshopping med melina, så har man det gjort liksom. Ska köpa till mamma pappa and mäd så det ska nog gå pra hoppas jag. nej nu kommer mamma :) talk to you later bloggiblogg! / gabrielle.

Natti natti

Nej nu pallar jag inte sitta uppe längre, fortsättnng följer imorgon på Gossip Girl.
Känner mig som en pensionär "gäsp"... Men måste man upp på nätterna för att ordna  med välling till liten så vill man ju sova lite oxå om nätterna.
Godnatt på er alla!
Sov sött, det kommer jag iallafall göra...Big time!
/ Camilla

GODNATT/ G

nu har jag suttit och pluggat hela kvällen.. eller för vissa kanske kvällen precis har börjat men för mig håller den på att ta slut sakta men säkert. Det värsta som finns är att få förfrågningen om man vill hänga med ut och man vet att  man så gärna vill men man kan inte.. måste verkligen hålla hårt i pengarna nu till kryssningen plus att jag måste plugga. Har setat och pluggat hela kvällen. KUL LIV! men det kommer någon såsåså bra utav det, körkortet!!

just nu håller jag på att laga middag mackaroner med ostsås är inte så sugen på gryta idag så det får bli imorgon istället. Så ska jag se lite på tv med mam sen blir det att tooova. GODNATT!
 
jag och sofia innan utgång, a man got to do what aman got to do liksom ;)




header

Nu har jag fixat lite här i bloggen käraste camilla var inte riktigt nöjd med fotot på henne så det fixade jag lätt! det finns en jättebra sida på internet som jag fick från amandosh där man kan göra massor av olika collage och andra roliga saker med sina bilder. klicka här: www.picnik.com så kommer ni enkelt till sidan. Programet funkar dock inte på alla datorer, det funkar inte på min eller mammas dator men på pappas funkar det konstigt nog. Det är gratis och hur lätt som helst, när man väl har fattat det haha.

Pratade nyss men Nana i telefon, camillas yngsta dotter. Hon är två år, mycket intressant samtal hade vi. Pratad lite om hennes docka som sover, och hennes hello kitty som är borta. samt min hund enzo haha. Tillslut orkade jag inte prata med henne längre så jag la på. Thats how we do it! alltid när jag ska prata med henne i telefonen ber camilla mig lägga på när jag inte orkar prata längre haha.

Nu ska jag dra mig neråt och umgås med folket och försöka få i mig lite av grytan pappa har lagat om det finns något kvar vill säga, sen blir det stenplugg resten av kvällen. har inte fått så mycket gjort tills nu, det är inte så lätt när huset är fullt med folk. peeaceout/ gabrielle.

Haha



Ja Gabby är full med bus, min äldst dotter ser tyvärr lite vettskrämd ut, men tro mig she liked it!
Lilla prinsessan ville bara mer o mer...

Stackars Gabby, men så ser det ut hos oss, bus hela dagarna =)

Eller hur Gabby?!


Mums...




Titta dom blev ju riktigt lyckade ju, och goda =)
Barnen har typ ätit upp allt snart, men men det är ju meningen att dom ska ätas ;)
Får baka till jul igen helt enkelt...
Gabby darling, ska försöka spara åt dig =)

Nej nu ska jag  ha Gossip Girl maraton ...

See ya!


Böcker!

Jag är inte en sådan person som läser så mycket, men varje gånge jag åker utomlands har jag alltid med mig en bok, jag tycker det är jätte skönt att ligga på stranden och läsa och bara ta det lugnt. Det bästa är ju om man verkligen har en riktigt bra bok som man knappt kan lägga ifrån sig! Personligen gillar jag mest verklighetsbaserade böcker, jag tycker inte om att sitta och läsa om något som någon bara har hittat på. Så nu tänkte jag komma med lite boktips till er.  

En blomma i afrikas öknen:




Öken blomman återvänder:




14 år till salu:




Bakom stängda dörrar:



pussgabbi!!


Tjena mitt bena!!

Godmorgon på er!! det är gabrielle på tråden! mittt första inlägg i denna blogg.

Vaknade för ett tag sedan har hunnit vara ute på en lång promenad med hunden och kollat lite på the hills, hela den serien är ju för fan uppgjord men ändå kan man inte sluta titta man vill se what happens next liksom, men så är det nästan med allt tycker jag, hur många serier är det inte man ser på som man egentligen inte tycker så mycket om men man bara MÅSTE se vad som händer? hur mång av dessa jävla iq befriande storbloggare är det inte man klickar in på ibland? egentligen tycker man inte alls om dem, inte för att man är avensjuk eller så utan bara för att de skriver om saker och framstår som otorligt elaka, men ändå klickar man sig in någon gång i veckan för att se vad de skriver om, och man blir lika jävla upprörd varje gång.. det är väl helt enkelt det dom vill uppnå. synd bara att man går på det! haha

Den 16 december är det fiftyfifty en kryssning för ungdommar!! snakca om att jag ska dit, var ute igår och införskaffade mig en outfit vet dock int eom jag är nöjd men för engångskull sparade gabrielle ALLA kvitton, det är inte direkt min starka sida, vet inte hur många gånger jag har kastat kvittot och behövt byta leller lämna tillbaka.. Men nu har jag alla kvitton good for me!!

Så vad händer idag då?! Pappa har kommitt hem så just nu står världens största kasstrull på spisen full av gryta, kände lukten direkt när jag vaknade och då vet alla vad som sker.. Farbröderna är på ingång haha, så det blir väl  middag med släkten och plugg som sker för mig idag, jag och melina funderade att gå på bio ikväll men vi har kommit fram till att vi måste hålla hårt i pengarna tills kryssningen och alla utgångar därefter. goodluck! Nej nu blir det plugg som gäller!

Hoppas bullarna blir goda camilla!! Spara en till mig! så man åtminstonde får en hembakad lussekatt iår ;) peeaceout!!

Farväl...på återseende!

Nu har jag tigit farväl till mina svärföräldrar, som åker till Libanon idag och är bort över jul o nyår...
Jag kommer att sakna dom grymt mycket, det kommer bli väldigt tomt på julen o på nyårsafton utan dom =(
Men jag är otroligt glad för deras skull, dom har ju inte varit där på evigheter!
Tänk att få träffa sina nära o kära efter en sån lång tid!
Önskar er en trevlig resa o vi kommer att sakna er!
Ha det så bra o koppla av för fullt nu!
Vi syns i januari igen!

Kram kram...

God morgon =)

Ännu en ny morgon att vakna upp till :( hade nog föredragit att sova!
Försöker bada mina barn utan att hela badrummet blir en pool men det är ju omöjligt  =)
Idag väntas det bakning...har lovat dom små att baka lusse bullar... bilder på det kommer sen ;)
Har tänkt mycket om drömmar...många säger ju att drömmar har en mening.. Är det så??
Ja jag har själv fått erfara att så är det faktiskt, skrämmande många gånger.
Men nu tänker jag erbjuda er att ni kan få en helt egen drömtydning.
Vi tänker svara på alla, och får du inget svar så betydde drömmen inget speciellt.
Lovar att det stämmer till 95% av fallen ...
Prova!
Förklara din dröm så tydligt som möjligt så svarar vi sedan direkt här på vår blogg!

Bye bye!


Tack!

Gabby , darling!! Bra jobbat ;) Den blev jätte bra... puss puss my black sista!!

NU JÄVLAL...

Nu ska vi 2 st kusiner erövra bloggvärlden...iaf vad vi tror ?! Hmm fast vi får se hur det blir med det, drömmar är ju ändå till för att uppfyllas!
Vår ide är att ni här ska få en inblick i det vanliga svensson svensson livet liksom, allt är inte som det verkar vara.
SANNINGEN är att alla är inte rika och födda med GULD sked i mun och ens nappflaska inte serverad på SILVER fat =( 
Sorligt men sant!
Följ med i våran vardag så kommer ni snart att förstå vad vi syftar på!

To be continued....

Varma hälsningar från Gabby o Camilla!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0